אצת הספרולינה

בשנים האחרונות אצות הפכו למקור מזון מרכזי עבור אנשים רבים. זה גם מרכיב חשוב מאוד בתעשיית המזון. הוא משמש כמרכיב במזונות ומשקאות רבים.

אצות הן מקור מזון שהולך והופך פופולרי יותר ויותר. העולם זקוק ליותר חלבון אצות והביקוש אליו הולך וגדל. ניתן לגדל אצות בכל סביבה, ממים מתוקים ועד מים מלוחים, ואינן דורשות חומרים מזינים מיוחדים או חומרי הדברה. המשמעות היא שניתן לגדל אצות כמעט בכל מקום על פני כדור הארץ וישנם סוגים רבים ושונים של אצות זמינים כמקורות מזון.

קנו מארז ספירולינה >>>

אצות הן מקור מזון שימושי מאוד. זהו מקור עשיר של חלבון וויטמינים. יש לו ערך תזונתי גבוה מאוד, מה שהופך אותו למזון אידיאלי עבור אנשים שנמצאים בדיאטה. הספרולינה של אצות הים נקצרת מהים והיא ידועה בסגולותיה הבריאותיות. בנוסף לכך, היא גם עשירה בויטמינים ומינרלים.

ספירולינה היא סוג של אצות בצבעים של כחול-ירוק, והוא שימש כצמח מזון וכצמח מרפא במשך מאות שנים. הוא משגשג במים חמימים, אין בו כימיקלים רעילים ודל בקלוריות.

ספירולינה של אצות היא מקור טוב ל-B12 ואבץ. יש בו נוגדי חמצון רבים המסייעים בהגנה על הגוף מפני מתח חמצוני. יש לו גם יתרונות בריאותיים רבים אחרים הכוללים הגנה מפני מחלות כמו סרטן, מחלות לב, שבץ וסוכרת. מלבד כל אלה, הספירולינה מסייעת בשמירה על מערכת עיכול בריאה עם תכולת הסיבים הגבוהה שלה אשר שומרת על ניקיון המעיים לעיכול טוב יותר . זה גם מקור טוב לחלבון, ויטמינים B1 ו-B6 וחומצות אמינו. זה יכול לשמש צמחונים וטבעונים מכיוון שהוא ממקור צמחי ואינו מעובד בשום צורה בעת עיבודו.

רוב האנשים אינם מודעים ליתרונות הרבים שאצת הספירולינה יכולה להעניק להם. לאחרונה, הפופולריות של הצמח הנפלא הזה הזכירה לנו את הסגולות הרפואיות שבידיו.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *