לא תאמינו איך להכין בלינצ'ס מלוח מושלם

בלינצ'ס מלוח: המתכון המושלם שאתם חייבים לנסות

מי לא אוהב בלינצ'ס? כשמדובר על המנה הזאת, יש משהו כל כך מזמין וטעים שמתחשק לבלות שעות במטבח רק כדי להכין אותם. הדקיקות, הטקסטורה, והמלית המתקתקה – כל פרט במנה הזאת מסקרן מאוד. אבל בואו נדבר על טוויסט שלא תשכחו במהרה – בלינצ'ס מלוח! מתכון שאין לו יריב, כי הוא פשוט אגדי! במילה אחת מדובר במעדן מעלף.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספיק ל: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כעת, נצלול אל תוך מצרכים שיביאו ליצירת המנה המדהימה הזאת. אחרי הרבה ניסיונות במטבח, אני מבטיח לכם שהשילוב של כל הרכיבים יוצא דופן:

  • 1 כוס קמח (אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן עבור גרסה מדהימה)
  • 2 ביצים טריות
  • 1.5 כוסות חלב (אפשר להשתמש בחלב צמחי)
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות חמאה מומסת (לגרסה טבעונית – אפשר לשים שמן צמחי)
  • 1 כוס גבינת פטה (מומלץ של סבתא שלכם)
  • 1/2 כוס שמנת חמוצה
  • 1 כוס תרד קצוץ (טרי או קפוא)
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורר (להעשרת הטעם)

כעת, נוכל להכין את המלית כדי שכל הליך ההכנה יהיה הכי טעים שיש.

אפשרויות חלופיות

הבלינצ'ס המלוח של היום מיועדים כמובן לאוהבי הגבינות, אך יש לכם אפשרויות רבות לשדרוג! אם אתם מעוניינים בגרסה הטבעונית, תוכלו לשים חביתה מחומוס במקום הביצים, ולהחליף את הגבינות בממרח טחינה שיחזיק את הכל יחד.

שלבי ההכנה

אז בואו נעבור יחד על כל הצעדים בהכנת הבלינצ'ס המנחמים הללו:

  1. שמים את הקמח בקערה גדולה.
  2. מוסיפים את הביצים והחלב ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
  3. מוסיפים את המלח והחמאה המומסת ומערבבים שוב.
  4. במחבת חמה, זורקים כף מהתערובת, ומבשלים עד שהבלינצ'ס מזהיב משני הצדדים.
  5. ממשיכים להכין את שאר הבלינצ'ס עד שהשארית תמה.
  6. כעת, נכין את המלית: מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן עד שהוא משחים.
  7. מוסיפים את התרד ומבשלים עוד 3-4 דקות.
  8. מעבירים את הבצל והתרד לקערה, מוסיפים את גבינת הפטה והשמנת החמוצה ומערבבים היטב.
  9. לוקחים בלינצ'ס, ממלאים בכף מהמלית ומקפלים לשניים.
  10. מניחים במחבת במשך עוד 2 דקות על כל צד להחדרת טעמים.
  11. מגישים חם עם רוטב יוגורט או רוטב שמנת מוסיף טוויסט וטעימות.

עכשיו, כאשר השגנו את הבלינצ'ס המלוח המדהים שלנו, תוכלו להגאות במנה שהכנתם! טעים בטירוף, נמס בפה והשבת שלכם כולה תשודרג.

תוספות ושדרוגים אפשריים

בואו נדבר על תוספות! אתם יכולים להוסיף לבלינצ'ס רטבים שונים כגון רוטב פסטו, רוטב עגבניות או אפילו רוטב חרדל, ככה שתצרו חוויה טעמים אולטימטיבית. אם בא לכם להוסיף עוד ירקות, ברוקולי או פטריות נפלאות יכולים להיות רעיון מצוין ולתת טוויסט שידל במנה.

שאלות ותשובות

מה לעשות אם הבלינצ'ס נדבקים למחבת?
נחום, אם הבלינצ'ס נדבקים, ייתכן שכדאי להוסיף עוד מעט חמאה למחבת. קרם או שמן צמחי יכולים להעיד גם על כך.

האם ניתן להכין את הבלינצ'ס יום מראש?
בהחלט! ניתן להכין את הבלינצ'ס יום מראש ולשמור במקרר. רק חמים על מחבת כשיש צורך.

מה לעשות אם אני allergic to gluten?
יש לשים קמח ללא גלוטן. ישנם תחליפים מעולים שמקנים טעם מצוין.

האם אפשר להוסיף עוף למילוי?
הרעיון לצרף עוף הוא נפלא! שדרוג מעלף!

מה אם אני לא אוהב גבינות?
אפשר בהחלט להכין את הבלינצ'ס עם תערובת ירקות בתוספת רוטב טחינה.

שואלים: האם זה מתאים לילדים?
מומלץ מאוד! ילדים לרוב אוהבים טעמים חדשים ומדהימים.

מה ניתן לעשות עם שאריות המילוי?
אפשר להכין פסטה עם שאריות המילוי, רעיון בטוח לאכול כל כך טעים!

האם הבלינצ'ס מתאימים לקייטרינג?
בהחלט! נימוחים וטעימים, משהו שכולם יאהבו.

מה הזמן המקסימלי שאפשר לשמור את הבלינצ'ס במקרר?
עד 3 ימים, אחרי זה מומלץ להקפיא.

איך אני יכול לדעת שהבלינצ'ס מוכנים?
אם הם מזהיבים וקל להרים אותם עם תרווד, אז הם מוכנים! איזה תענוג.

אז לאחר כל זה, אני בטוח שאתם מתים לנסות את המתכון המיוחד הזה. אל תתעכבו! שתפו את המתכון עם חבריכם ואל תשכחו לבדוק פרטים נוספים על מתכונים נוספים!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *