נאגטס עוף ביתיים שאי אפשר להפסיק לאכול

נאגטס עוף מושלמים

האם אי פעם טעמתם נאגטס עוף שלא רק ממכרים, אלא גם מעלפים? השלב הבא בחווית האוכל שלכם מחכה כאן. מדובר בנאגטס עוף שהכנתם בעצמכם, בבית, עם כל האהבה והכיף שבבישול. תארו לכם את התחושה של ללקק את האצבעות לאחר נגיסה בנאגטס, שזופים, פריכים ומלאים בטעמים. זה הזמן להפתיע את עצמכם ואת האורחים שלכם עם מתכון שנשמע פשוט, אבל התוצאה היא גלוף אוכל מדהים שיעשה לכם טוב על הלב (ועל הבטן)! אז בואו נכנס למטבח ונצא למסע קולינרי שמטרתו ללטף את החיך ולספק חוויות חדשות.

זמן הכנת המתכון: 40 דקות

רמת קושי: בינונית

מספר מנות: כ-4 מנות

  • 30 דקות הכנה
  • 10 דקות בישול

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הנאגטס הכי טעימים שיש, נשתמש במעט מרכיבים פשוטים שמשלבים יחד ותוך כמה שלבים מכשפים כושפים לנו מנה אגדי שאין ביקום שאין לה מעריצים. אז הרשימה לפניכם:

  • 500 גרם חזה עוף, קצוץ לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס קמח רגיל
  • 1/2 כוס פירורי לחם (אפשר גם להשתמש בפירורי לחם שיבולת שועל לגירסה בריאה יותר)
  • 1 ביצה בינונית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה או חריפה, למי שאוהב טעמים זרחניים
  • שמן לטיגון (שמן קנולה או שמן זית)

מרכיבים חלופיים

באופן אישי, אני ממליץ להשתמש בחזה עוף, אבל אפשר גם לנסות להכין נאגטס עסיסיים בטעמים עם טופו לגרסה טבעונית, או עוף הודו למי שאוהב לגוון. פשוט תתאימו את התיבול בהתאם! ואם יש לכם אלרגיה לגלוטן, ניתן להמיר את הקמח בפירורי לחם ללא גלוטן.

שלבי ההכנה

ולסיום, הגענו לשלב המרתק – ההכנה! זהו הזמן להראות את הכישרון שלכם ולעשות את הקסם.

  1. כדאי להתחיל בכך שנחמם שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
  2. נבצע ערבוב בין קוביות העוף לקמח עד שהן מצופות לחלוטין.
  3. בקערה נניח את הביצה, נוסיף את התבלינים ונטפח יחד להומוגניות.
  4. נשפוך את הקוביות המצופות בבצק לתוך תערובת הביצה ונערבב עד שהן מכוסות היטב.
  5. נמעך את הקוביות בפירורי הלחם כדי שהן יתפסו מראה פריך וטעים.
  6. כששמן מחמם היטב, נניח את הנאגטס במחבת – אל תעמיסו יותר מדי כדי לשמור על פריכות.
  7. נטגן כ-3-4 דקות מכל צד או עד שהן זהובות (הן יהיו נימוחות בפנים ואווריריות).
  8. נוציא את הנאגטס, נניח על מגבת נייר לספיגת השמן.
  9. נפזר מעט מלח מעל ונגיש!

והיי, אם התהליך שלך לא היה משגע, אני לא יודע מה עוד יעשה את זה. הבריחו את כל הסוד ואפשרו לאורחים שלכם לגלות את הנענע הזו.

תוספות ושדרוגים אפשריים

כאן נכנסת היכולות האמנותיות שלכם! תוספות שונות יכולות להפוך את הנאגטס שלכם למנה חדשה ומפתיעה. לדוגמה, אתם יכולים לשדרג את הנאגטס עם תוספות טעמים שאוהבים:

  • רוּבק, פטרוזיליה קצוצה או בצל ירוק – בשביל קצת צבע וטעם.
  • רוטב ברביקיו או צ'ילי חם בשביל מי שאוהב את הדבר החריף.
  • תוספות עם גבינות כמו מוצרלה שרצינו, שיגרמו להם להיות נימוחים יותר.
  • אפשר להניח את הנאגטס על סלט ירוק עם שמן זית וכמה קוביות עגבנייה להכנה מרעננת.

על ידי שדרוגים כאלה, תוכלו להביא מרץ ועניין לכל שולחן.

שאלות ותשובות

האם אפשר להקפיא את הנאגטס?
נאגטס עוף אלה בהחלט מצוינים להקפאה! לאחר הכנתם, פשוט הכניסו את הנאגטס המוכנים לשקית זיפלוק והקפיאו. כך תוכלו למנוע את הבזבוז ולהיות מוכנים לכל צורך בחול ירח.

באיזה סוג שמן כדאי להשתמש?
אני ממליץ על שמן קנולה או שמן זית, תלוי על מה אתם חותמים. השמנים הללו יכינו את הנאגטס בצורה טובה ויסייעו ליצירת טעם נעים.

כמה זמן ניתן לשמור את הנאגטס במקרר?
כשהנאגטס מוכנים, הם יכולים להחזיק במקרר עד יומיים. אבל באמת, מי יכול להתאפק כל כך הרבה זמן?

למה עוף חזה?
חזה עוף הוא הבחירה הטובה ביותר למתכון הזה מכיוון שהוא רזה ועדיין מלא טעמים. אם אתם מחפשים גיוון, גם ירך עוף תעשה את העבודה.

האם אפשר להוסיף תבלינים נוספים?
בהחלט! זה המקום שלכם להיות יצירתיים. אפשר להוסיף כמון, קימל או אפילו תיבול ברביקיו כדי לשדרג את הטעמים.

איך ניתן להמיר את המתכון לגרסה טבעונית?
אתם יכולים להמיר את חזה העוף בטופו או גם בגרגרי חומוס מעוכים. הכנה דומה עם תיבול מעניק טעמים מפתיעים.

מה אפשר להגיש לצד הנאגטס?
במידה ושואלים, הייתי ממליץ על סלט ירקות משמח, צ׳יפס ביתי או רוטב יוגורט ללטיפה. מוקרם או מרענן?

האם ניתן לטגן את הנאגטס בתנור?
בוודאי! אפשר לשים את הנאגטס בתנור על טמפ' 200 מעלות ולבשל כ-20 דקות בחום עליון תחתון. תהיו ערניים, ויוודאו שבסוף הם זהובים!

למה אני לא רואה את הנאגטס מצליחים כמו בתמונות?
הסוד הוא בתהליך: סבלנות וגובה טיגון גבוה – נשמע כמו מתכון מנצח, לא כן?

אפשר להשתמש בקמח דגנים?
בהחלט! האופציה הבריאה ביותר היא בהחלט רק מותאמת לפי טעמכם האישי. נסו ולמדו להרגיש את השוני בתוצאה הסופית.

אז למה לחכות? כעבור שעות רבות, הנאגטס שלכם מחכים לכם! אני ממליץ לכם לשתף את המתכון הזה עם החברים, על מנת שגם הם ייהנו מלפלאים המטעמי הזה! הגעתם לכאן, וזה הזמן להביא את הבשורה לעולם.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *