קציצות פרסה טורקיות שיכבשו את התיאבון שלך

"`html

קציצות פרסה טורקיות – מתכון מדהים, ממכר ומשוגע!

אם אתם מחפשים את המתכון שיעשה קפיצת מדרגה במטבח שלכם, הגעתם למקום הנכון! קציצות פרסה טורקיות זו מנה עילאית, שמשלבת טעמים, ריחות וצבעים, שתוכלו להכין בקלות ובמהירות. לא מדובר בקציצות רגילות, אלא בקציצות שמשגעות את כל מי שטועם מהן. כשכבר עמדתם חצי שעה על הכיריים, עם כל הריחות המדהימים שסובבים אתכם, תבינו על מה מדובר. כל ביס הוא חוויה עילאית, ממש נמס בפה!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספיק ל-4 מנות

הרכיבים הדרושים

בכדי להכין את הקציצות המהממות הללו, יש צורך במספר רכיבים פשוטים, שיגרמו לכם לעוף על השיטה ולהשאיר את האורחים שלכם בפה פעור.

  • 500 גרם בשר טחון (עוף או בקר, לפי העדפתכם)
  • 2 כוסות פרסה (חלקי הגבעול הירוקים)
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, קצוצים
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס פנקו או פירורי לחם
  • 1/2 כפית כמון טחון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן לטיגון

כמובן, אפשר לשדרג את המתכון הזה ולבצע גם גרסה טבעונית. במקום בשר טחון, אתם יכולים להשתמש בטופו או במספר צורות של קטניות מרוסקות. זה אמנם יהיה טיפה שונה בטעמים, אבל עדיין שווה לבחון את הגרסה הזו!

שלבי ההכנה

ממש מיד, נצא לדרך, כי קציצות פרסה לא מחכות לאף אחד! בואו נתחיל בהכנה שלהן.

  1. נערבב את כל הרכיבים בקערה גדולה עד שהתערובת תהיה אחידה.
  2. נכין מהתערובת קציצות בגודל של כדור טניס.
  3. נחמם שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
  4. נטגן את הקציצות עד שהן מזהיבות מכל הצדדים (בערך 5-7 דקות מצד).
  5. נניח את הקציצות על מגבת נייר כדי לספוג את עודף השמן.
  6. נגיש את הקציצות חמות עם טחינה, סלט ירקות או חמוצים מכל סוג.

לאחר שהכנו את הקציצות המהממות האלו, יש לנו הזדמנות לכלול תוספות מש potenti משחקות לכל ארוחה – תיקחו סלט עם יוגורט, סלט פטרוזיליה, מעלפת לגמרי.

תוספות ושדרוגים אפשריים

קציצות פרסה הן כל כך גמישות, שתוכלו לשדרג אותן בכל מיני דרכים. אפשר להוסיף לתערובת קשות של פיצה שטוחה, עגבניות מיובשות, טחינה בתוכה או לזרוק לתוך הטחינה שום קלווי!

ערבבו לכל תוספת שאוהבים: גבינת פטה, חריף, או אפילו גבינת פריזאי. נדמה לי שהשדרוגים לא מפסיקים לזרום!

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את הקציצות מראש?

האם ניתן להקפיא את הקציצות?

מה כדאי להגיש עם הקציצות?

איך אפשר לשדרג את הטעמים?

האם אפשר להכין קציצות פרסה בגרסה צמחונית?

מה עוד אפשר להוסיף לתערובת הקציצות?

איך אני יודע אם הקציצות מוכנות?

כמה זמן הקציצות שומרות במקרר?

אפשר להכין קציצות פרסה בתנור?

ההנאה שבשיתוף היא כבירה! אם אהבתם את המתכון, שתפו אותו ברשתות החברתיות ודאגו לחברים שלכם לנסות את הקציצות המרתקות הללו. גם אם לא תורמגו את האורחים שלכם בצורה מושלמת, לפחות תבינו על מה מדובר.

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *