נאגטס מקדונלדס מתכון שהילדים יבקשו שוב ושוב

נאגטס מקדונלדס – מתכון מדהים, ממכר במיוחד

מי לא אוהב נאגטס? מדובר באחד המאכלים הכי טעימים ויש שיגידו, גם הכי משגעים שיש. המפגש המושלם בין פריכות לבין רכות מבפנים, הוא שילוב ששובה את הלב של כולנו. במתכון הזה, אנחנו נלמד להכין נאגטס מקדונלדס ביתי – מתכון שעושה כבוד למסורת עם טוויסט מיוחד שיגרום לכם לרצות להכין אותם שוב ושוב. אם חשבתם פעם איך הם מצליחים להיות כל כך טעימים ולא לגלוש למקומות של שמן וקלוריות מיותרות, הגעתם למקום הנכון. התרימו את הווליום על הפופקורן, כי אתם עומדים לגלות מתכון אגדי!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמות מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מגיע ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שניגש להכנה, חשוב לרכז את כל הרכיבים שידרשו לנו. כך, תוך כדי העשייה, נוכל להתרכז בטעמים ובתחושה. ואזהרה: מומלץ לצאת ולהשיג את כל הפריטים לפני שמתחילים, אחרת תמצאו את עצמכם טסים לחנויות לקנות משהו ששכחתם!

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/2 כוס קמחים (אפשר קמח חיטה אם אין רגישות)
  • 1/2 כוס פירורי לחם (או פירורי פנקו להגברת הפריכות)
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית שום גרוס
  • 1/4 כפית שום פודרה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל שחור

ולמי שהמאכלים שלו טבעוניים, ניתן להציע גרסה טבעונית לחלוטין באמצעות טופו או קטניות אחרות. אפשר לשלב תבלינים ואפילו מקלות דחוסות מתחומים שונים.

שלבי ההכנה

כעת, לאחר שכולם מוכנים ונמצאים באותו חדר, הגענו לשלב הנחשק – ההכנה! כאשר מכינים את הנאגטס במדויק כמו המתכון, התוצאה היא פשוט מעלפת. בואו נצא לדרך!

  1. מועכים את חזה העוף הטחון עם הביצה בקערה גדולה.
  2. מוסיפים את כל התבלינים לקערה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  3. יוצרים כדורים בגודל של כף מתוך התערובת ומעבירים אותם לקערה עם פירורי הלחם.
  4. שמים את כדורי הנאגטס לצד זה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
  6. מכניסים את הנאגטס למחבת וטוגנים במשך 5-7 דקות עד שהן משחימים והופכים לחומים.
  7. עוברים את הנאגטס לפריזר למשך 10 דקות כדי להקפיא.
  8. מבשלים עם חום גבוה במשך כ-5 דקות נוספות או עד שהם חמים מבפנים.

תוספות לשדרוג

אם אתם מחפשים לגלות עולמות חדשים, אפשר להשתמש בטחינה, רוטב סויה, או מארזים עם הרבה ירקות צדדיים – זו תהיה להפתעה מדהימה.

שאלות ותשובות

האם ניתן להקפיא את הנאגטס לאחר הכנה?

בהחלט! הנאגטס נשמרים טוב במקפיא למשך חודשיים. הקפיאו אותם במיכלים אטומים.

מה ניתן להגיש עם הנאגטס?

כמובן שאי אפשר לשכוח את רוטב החמוד! הכינו לידם רוטב ברביקיו או קטשופ, והחגיגה מובטחת.

האם אפשר להכין אותם בתנור?

כן! פשוט הניחו אותם בתנור על טמפרטורה של 200 מעלות למשך כ-20 דקות, והפכו צד לכל אחת מהמטעמים.

האם זה מתכון שמתאים לילדים?

כמובן! הילדים ייהנו מכל ביס, וגם מדובר במנה בריאה יחסית.

אפשר לשים את הנאגטס בתוך סלט?

זה בהחלט אופציה! הנאגטס יכולים להוות תוספת מצוינת לסלט ירקות מרענן.

איך אני יודע אם הנאגטס מוכנים?

דאגו שיהיה להם צבע זהוב כהה, ואם אתם רוצים להיות בטוחים – חתכו אחד מהם והסתכלו על החלק הפנימי.

האם אני יכול להשתמש בתבלינים אחרים?

בהחלט! ניסיון עם תבלינים כמו כמון או אגוז מוסקט יכול להביא לתוצאה משגעת.

האם צריך להשרות את הבשר לפני השימוש?

לא ממש, משלבים אותו ישירות בתערובת – ככה חוסכים זמן ללא תקלות.

מה אם הכל הולך לא בסדר?

אל תדאגו! ניסיונות הם חלק מהחיים, והעיקר זה להנות מהתהליך שלווה את הכישלונות.

האם זו מנה מתאימה לערב מומלץ של חברים?

בוודאי! לא תמצאו יותר מנות קלילות למפגשי ערב שמח!

אז מה אתם מחכים? התענוג הזה חייב להתפשט ולזכות בשיתוף בעבודות החבר'ה שלכם. שימו לב! זהו זמן נפלא ליצור, לנסות ולהבריק עם מתכון מנצח שאין עליו עוררין. מהנסיון שלי, אנשים תמיד ביקשו מתכון נוסף בבתים שלהם ועכשיו הגיע הזמן שתתנו להם את הנחוץ! תהנו ואל תשכחו לשתף!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *