שניצל קריספי נדיר ומושלם – המתכון שישנה הכול!

"`html

שניצל קריספי נדיר ומושלם

המנה שהפכה לאגדה! כששולחן החג מתמלא באנשים רעבים, ובשכנה מתחילה להריח את השניצלים הטריים, אתם יודעים שהגעתם לנדירות האמיתית. שניצל קריספי הוא לא סתם אוכל, הוא חוויה שמחברת אותנו לשורשים, לזיכרונות ילדות ולמשפחת סבתא. עם הטעמים המטורפים והמדהימים, כל Bite נכנס לקטגוריה של "ממכר", ורצוי מאוד להצטייד בפחית עזרה ראשונה למי שמתקשה להפסיק לנשנש. אז בואו נשתף את המתכון המושלם הזה עם כולם!

זמן הכנת המתכון: 30 דקות, רמת קושי: קל, מנות: 4

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • מתאים ל-4 סועדים רעבים

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את השניצל הקריספי המושלם, אתם זקוקים למעט סודות קסם והרבה אהבה. נהפוך כל רכיב של המתכון למשהו אגדי שמסביר הרבה על העולם המופלא שבאוכל.

  • 4 חזה עוף (בערך 800 גרם)
  • 1 כוס קמח חיטה (או קמח תפו”א לגרסה ללא גלוטן)
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כוס פירורי לחם (פירורי פנקו, או פירורים ניטרליים אחרים)
  • 1/2 כפית כמון (להוסיף את הטעם המיוחד)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן צמחי לטיגון (ככל הנראה כוס וחצי)

שלבי ההכנה

אם אתם חושבים שההכנה של השניצלים היא מסלול קשה, אז הקדישו את תשומת הלב שלכם, כי הדברים הולכים להיות קלים ושמחים!

  1. יש לחתוך את חזה העוף לפיסות בעובי של סנטימטר. לא יותר ולא פחות!
  2. לתבל את פיסות העוף במלח ובפלפל.
  3. בשלב הזה נא לשים קמח בקערה, ביצים מקצפות בקערה נפרדת ופירורי לחם בקערה שלישית.
  4. לאט לאט, נעטוף כל פיסת עוף בקמח, אחר כך בביצה ולבסוף בפירורי הלחם, כדי לקבל ציפוי מושלם.
  5. במקביל, יש לחמם שמן בסיר רחב על חום בינוני.
  6. להשאיר את השניצלים עוגלתיים במעט שמן עד הזהבה.
  7. לטגן כל שניצל במשך כ-4 דקות מכל צד, עד שהוא קריספי ומעלף.
  8. להעביר את השניצלים המוכנים לנייר סופג כדי לספוג את השמן.

כאן תלמדו להעביר את ילדותכם למבוגרות. השניצלים הם משגעים, ואם אתם אוהבים טעמים מתוקים, לגמרי תוכלו להוסיף תיבול עם פפריקה או שום כתוש!

גרסה טבעונית: אם אתם רוצים להכין גרסה שלא כוללת עוף, אתם יכולים להשתמש בטופו פריזאי כבסיס! חוויה של טעמים ואפשרות נהדרת לכל הצמחונים והטבעונים!

תוספות ושירותים לשדרוג המנה

השניצל מושלם בפני עצמו, אבל מי לא אוהב לשדרגו קצת? מי שמרגיש יצירתי, יכול לשדרגו עם גבינת מוצרלה מגורדת שממוקמת על השניצל בסוף הטיגון, למלכה של הכנת אך עם עדינות. או אולי תוספת חמוצה כמו סלט קולסלאו לצד השניצלים? זה הכי טעים שיש!

שאלות ותשובות

איך עושים שיהיה קריספי יותר?
מומלץ לאמץ פרורי לחם מסוג פנקו, הם מוסיפים את הקריספיות המטורפת שכולנו כל כך אוהבים!

האם אני יכול להחליף את חזה העוף בדגים?
בהחלט! דגים כמו סלמון יכולים לשדרג את המנה. כשתשחפלו אותם בפירורי לחם הם יהיו נימוחים ונפלאים.

האם אפשר להכין את השניצלים בתנור?
כן, כמובן! תאפו את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בחום של 200 מעלות צלזיוס עד שמתקבל צבע זהוב ויפה.

איך אני יכול להפוך את השניצל לבריא יותר?
שילוב קמח תפו”א ושמן זית לטיגון יכול להיות רכיב מהודר ביותר.

מה זה פירורי פנקו?
פירורי לחם יפניים וחלקם מאוד. אידיאליים לציפוי ולהוסיף קריספיות נדירה!

כמה זמן ניתן לשמור את השניצלים במקרר?
הם נשארים טובים במקרר עד 3 ימים. שישארו חמימים זה לוקח את כל הארוחה למקום אחר!

למה הם נקראים שניצל?
שניצל הוא מילה גרמנית שפירושה "חתיכה". אז אפשר לומר שזה בסך הכל חתיכת עוף מצופה!

אפשר להכין את זה עם תיבול נוסף?
כמובן! אתם יכולים להשתמש בתיבולים לכל טעם אישי שנוח לכם.

איך אני יכול להשתמש במרינדות שונות בשניצלים?
מרינדות עם יוגורט, חומץ בלסמי ותבלינים יווניים בהחלט יעזרו לרך וללחות שלהם.

מה אני יכול להגיש יחד עם השניצלים?
תוספות כמו סלט ירקות מרענן, צ’יפס או אורז יומיומי בהחלט יהיו אפשרויות מדהימות לצלחת שלכם.

אז ככה, חברים! המתכון הזה הוא מושלם ללילה משפחתי, לארוחה חגיגית או סתם לחישוק רגעי ברוטינה שלכם. אני ממליץ לשתף את המתכון הזה עם כל מי שאתם אוהבים, כי שניצלים הם משגעים כשמכינים אותם באהבה. ללקק את האצבעות!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *