שניצל בנינג'ה – המתכון שיגרום לכם להתמכר!

שניצל בנינג'ה – טעמים נפלאים בצורת גודל מושלם

שניצל בנינג'ה הוא מתכון שמרים את הרף לגבהים חדשים, ומביא עמו עשן מתוק ושחום של טעמים מהשמים! דמיינו את המראה: עגלת שניצל מזהב, שתי פרוסות לחם פריך שמחבקות חתיכת עוף נימוחה שמתמוססת בפה. הסתכלו סביבכם, האם יש מישהו שלא אוהב שניצל? למראה שלו אין תחליף, והטעם? מדהים! כך שזה הזמן המושלם לתפוס את הטעמים בקול הקורא הזה. בואו נצא למסע טעים של מתכון חדשני זה, שתוכלו לשתף עם כל החברים!

זמן הכנת המתכון ורמת קושי

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 10 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • כמות מנות: 4 מנות

בואו נכנס ממש לתוך תוכן המתכון. שניצל בנינג'ה לא רק שפופולרי, הוא גם יכול להיות מדהים, מושלם, משגע ובלי זועות מיותרות של טיגון בשמן עמוק!

הרכיבים הדרושים

כדי ליצור את השניצל המעלף הזה, אנחנו צריכים את המרכיבים הבאים:

  • 4 חזה עוף (בערך 600-800 גרם)
  • 1 כוס קמח חיטה (או קמח תפו”א לגרסה ללא גלוטן)
  • 2 ביצים (אפשר להמיר בטחנה של זרעי פשתן לתוצאה טבעונית)
  • 2.5 כוסות פנקו (לפריכות משגעת)
  • קמצוץ מלח
  • קמצוץ כורכום
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • רטבים: קטשופ, מיונז, או ערק! – הכל לפי טעמכם

אופציות נוספות לכל המרכיבים: אם אתם בדיאטה דלת פחמימות, ניתן להשתמש בחלופות – קמח שקדים או קמח קוקוס פשוט מעולים!

שלבי ההכנה

וכאן אנחנו מגיעים לחלק המעניין. שלב אחר שלב, איך מייצרים את השניצל המושלם. אל תשכחו להכין את מכונת הנינג'ה שלכם, זו ההזדמנות להרגיש כמו שפים בפריז!

  1. מניחים את חזהי העוף בין שני ניירות אפייה ומקבלים את העיסוק. משטים בעדינות עם פטיש בשר עד שהעופרים מתמוססים להיות פילים עדינים.
  2. מקשרים קערה עם קמח, קערה עם ביצים מקצפיות וקערה עם פנקו מעורבב עם המלח, הכורכום והפפריקה.
  3. כל חזה עוף עובר ראשית אל הקמח, לאחר מכן אל הביצים ולבסוף פנקו.
  4. מפרידים את השניצלים על מגש ומניחים להם להיכנס למקרר למשך 10 דקות – זה עוזר להם לזקוף עמידות!
  5. מניחים את השניצלים בתוך הפטנט של נינג'ה, מפעילים על טמפרטורה גבוהה של 200 מעלות.
  6. מבשלים במשך 10 דקות, כשהשניצלים מסובבים במחצית הזמן כדי להבטיח שיבושלו באופן אחיד.
  7. בעודנו ממתינים, הכינו סלט מרענן או רטב שהכי אהוב עליכם ליד השניצל.
  8. כשהשניצלים מוכנים, הוציאו בזהירות את טארי השניצל עם כף מחוררת וצפו אותם חרוץ! חכי דקות ספורות שכם יתקררו.

תוך כדי ההכנה, חווינו את תחושת ההצלחה כמו מעילים של עוף סופר! עכשיו הכל תלוי בטעם שהתפשט תוך כדי ההכנה.

תוספות או שדרוגים אפשריים

יש אין ספור אפשרויות להפוך את השניצל למיוחד במינו:

  • אפשר להוסיף גבינת פרמזן לפנקו ליצירת טעם אגדי.
  • ליצור שניצל סיני עם תבלינים כמו ג’ינג’ר וסויה.
  • לרפד את השניצלים בתוספות של עשבי תיבול קצוצים כמו רוזמרין או טימין.
  • וגם קישוטים של ממלבר עם עשבי תיבול עליונים כדי לשדרג את המראה.

שאלות ותשובות

האם ניתן לשמור את השניצלים בהקפאה?
כמובן! הם מאוד מתאימים להקפאה. לאחר שהשניצלים התקררו, פשוט הכניסו אותם לשקית צפופה ודחו אוויר.

אפשר להכין את השניצל גם עם דגים?
בהחלט! ניתן להשתמש בחזה דג כמו סלמון או דג בקלה. זה ייצא בדיוק באותו סגנון, עם טעמים מדהימים!

מה ניתן להגיש עם השניצלים?
שניצל נכנס נהדר עם תפוחי אדמה צלויים, פירה או סלט מרענן מכל סוג שהוא!

איך אפשר לדעת שהשניצל מוכן?
כשהשניצלים מגיעים לצבע זהוב כהה ועסיסי – הם מוכנים!

מה אם אני רוצה שהם יהיו פריכים יותר?
נשמע מגניב! פשוט הוסיפו עוד שכבות פריכה עם פנקו או גבינת פרמזן.

כמה זמן השניצלים נשארים טריים?
במקרר הם יכולים להחזיק מעמד עד שלושה ימי, במידה והם נשמרים בצורה הנכונה.

האם ניתן להשתמש בעוף קפוא?
לא מומלץ. עדיף לפנק בעוף טרי ליצירת טעמים.

האם אפשר להכין את השניצל בשיטה אחרת?
נכון! ניתן לטגן על מחבת, או במשטר ששורף בדיוק כמו הגריל.

האם יש דרך גם להכין גרסה טבעונית?
בהחלט! אתם יכולים להשתמש בתחליף עוף מבוסס מהצומח, שמון לבעבור נוסף לפנקו.

מה השמן הכי מומלץ לדאוג?
שמן זית או קנולה הם בעלי טעמים עדינים וכך לא מפריעים לתהליך.

נשמע שאתם כבר מפנטזים על שניצל המושלם! אז למה לא לשתף את המתכון הזה עם כל החברים? זה בהחלט ישמח את כולם וירענן את המטבח שלכם!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *