איך להכין כרובית בפירורי לחם בקלות ובמהירות

"`html

מתכון לכרובית בפירורי לחם – חווית טעם בלתי נשכחת

אם יש משהו שמצליח לגרום לרבים מאיתנו לחייך, זהו ריח של כרובית מתובלת שנמצאת בתהליך אפייה. כרובית בפירורי לחם היא לא סתם מנה; היא רכבת של טעמים ומרקמים שמשלבים בתוכם את הצד הבריא יחד עם הקלה העצובה שלא נדבר על כמה שזה מדהים וממכר! המנה הזו מתאימה לארוחה משפחתית, לאירוח וגם לנשנוש קל מול הסדרה האהובה עליכם. בואו נצלול לתוך המתכון הזה, נסביר מה צריך ואיך להכין את הפצצת טעם הזו, שלא תשאיר אף אחד אדיש.

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 30 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספר מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנצלול לתוך שלבי ההכנה, חשוב לדעת שהמרכיבים עבור המתכון הזה הם פשוטים, זמינים והכי חשוב – טעימים! הנה מה שאתם צריכים:

  • 1 כרובית בינונית (בערך 800 גרם)
  • 1 כוס פירורי לחם
  • ½ כוס פרמזן מגורר (או גבינה אחרת שאתם אוהבים)
  • 2 ביצים
  • ½ כוס קמח (לגרסה ללא גלוטן ניתן להשתמש בקמח חומוס)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • איכותי שמן זית (לריסוס)
  • תבלינים – פפריקה, שום אבקה ואבקת שום, כמון (לפי העדפתכם)

יש לכם אפשרות לשדרג את המתכון הזה בקלות! אם אתם מעדיפים גרסה טבעונית, אל תצטערו להשתמש בחמאת שקדים במקום הביצים או בננה מרוסקת, זה מושלם!

שלבי ההכנה

בואו נתחיל והיה הכי זהירים בתהליך! אין צורך להיות שפים מקצועיים כדי להפוך לקולינרים במטבח, כך שזה הזמן להוציא את היצירתיות שלנו לדרך. והנה הנה הסטפ-ביי-סטפ:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. חותכים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני (כדי שהטעמים יתמזגו היטב).
  3. מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים עם מעט מלח במשך 5-7 דקות עד שהן רכות אך לא רכות מדי.
  4. מסננים את הכרובית ומניחים לה להתקרר.
  5. בקערה נפרדת, מערבבים את פירורי הלחם עם גבינת הפרמזן, תבלינים ומעט מלח.
  6. בקערה נוספת, מקציפים את הביצים יחד.
  7. מניחים את הקמח במגש.
  8. מקמקים כל פרח כרובית בקמח, טובלים בתערובת הביצים ולאחר מכן מכסים בתערובת פירורי הלחם.
  9. הניחו את פרחי הכרובית המוכנים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ורססו מעליהם מעט שמן זית.
  10. אופים כ-20-30 דקות עד שהכרובית מזהיבה והציפוי פריך.

כמה פשוט, ככה אגדי! ברגע שהמנה כולה ריחנית וזהובה, אתם כבר מוכנים לחוגגים!

תוספות ושדרוגים אפשריים

המתכון הזה הוא פסקול של אפשרויות! אם בא לכם להוסיף עוד טעמים, אתם יכולים לשדרגו עם כוס קרם גבינת שמנת מעל או עם רוטב שום עם שמן זית, בהחלט כדאי לשקול לשדרג את הטעמים בהתאם להעדפה האישית שלכם!

שאלות ותשובות

האם אפשר להשתמש בכרובית קפואה?
כן, אפשר בהחלט! רק חשוב להכין אותה מראש ולוודא שהיא תתייבש היטב לפני השימוש.

מה אפשר לשים במקום גבינת פרמזן?
אתם יכולים להשתמש בגבינת מוצרלה או כל גבינה קשה אחרת שתחביבים אתכם!

האם אפשר להכין את זה מראש?
בוודאי! ניתן להכין את הציפוי מראש, לשמור במקרר ואז רק לאפות כשבא לכם.

מה אם אני אוהב חריף?
זה הזמן להוסיף מעט צ׳ילי או פרוסות פלפל חריף לתערובת, בכך המנה תהיה פשוט משגע!

האם אפשר גם לטגן את הכרובית?
כן, קודם כל טיגון זה כיף, תוכלו לטגן על מחבת עם שמן עמוק!

ואם נותרו שאריות?
שמרו בכיסוי במקרר ותחממו בטוסטר או במחבת! טעים גם יום לאחר מכן.

אני חובב טעמים, יכולה להמליץ על תיבול נוסף?
אכן, אפשר לשים תערובות תיבול כמו תיבול פיצה או אפילו תבלינים יפניים!

האם כדאי להשרות את הכרובית במים עם חומץ לפני?
כן, זה מסייע להשרות את הטעמים שלך… אבל זה לא חובה.

אפשר לאפות על טמפרטורה אחרת?
על אף שזאת הדרך האידיאלית, אם תנורכם שונה, שימו לב להתקנאות כך שיתבשל נכון.

איפה אפשר לקנות פירורי לחם טבעוניים?
נמצאים ברוב חנויות המזון הטבעיות והסופרמרקטים הגדולים, תוכלו גם לייצר בעצמכם עם לחם יבש.

אז כפי שראיתם, המתכון לכרובית בפירורי לחם הוא פשוט, מעלף ונותן לנו חווית טעם שלא תשכחו. מקווים שהשנאה ושיתוף של המתכון עובר מכם לחברים וקרובים! הם לא יודעים מה מחכה להם. אל תתביישו לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות, כדי להוסיף עוד ועוד אנשים למשפחה של חובבי הכרובית!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *