איך להכין פסטרמה בסו ויד בקלות ובטעמים מושלמים

פסטרמה בסו וויד – המתכון המושלם!

משהו מיוחד מעורר זיכרונות חמים, משהו שאתם בטוח תסכימו עליו – פסטרמה בסו וויד! מנות טעימות שמגיעות להן מלב הבשר ומזמינות אותנו לחוות טעמים שלא הכרתם. אם אתם מחפשים את הדבר המדהים ביותר להכין לארוחת שישי או סתם לערב משפחתי, הגעתם למקום הנכון. כך תוכלו להביא על שולחןכם מנה משגעת, אגדה של טעמים שכולה מתמזגת עם עולם הסו וויד.

זמן ההכנה של המתכון

מנה זו לוקחת לנו בערך 12 שעות להכנה.

  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4-6 מנות

המרכיבים הדרושים

כדי להכין את הפסטרמה האגדי, נצטרך את המרכיבים הבאים:

  • 1 קילוגרם בשר פלפל עגל
  • לאורך 5 ס"מ פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות מלח ים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף תבלין קימל
  • 1 כוס מים
  • 1 חבילת שקיות סו וויד

ברשותכם, אם מישהו מכם זקוק לגרסה טבעונית…

אין בעיה! פשוט החליפו את בשר העגל עם טופו מדושן בטעמים המדהימים, קולרבי עשיר או פורצ'יני ועשו בדיוק את אותם שלבים!

שלבי ההכנה

ועכשיו, לאחר שאספנו את כל המרכיבים, נתחיל בתהליך הכנת הפסטרמה המעלפת של הסו וויד. לאור, תהליך זה פשוט ומלא קסמים!

  1. נשקל את בשר הפלפל שלנו ונתחיל בקרצוף אותו. נהיה מחויבים לדיוק ומהירות.
  2. בקערה גדולה, נמזוג את המלח והסוכר יחד עם שאר התבלינים: הפפריקה, קימל והשום. נערבב עד שהתבלינים מתמזגים היטב.
  3. נמרח את התערובת שהכנו על הבשר, עד שכבשה אותו מכל הצדדים. זהו, הבשר מוכן לקבל את הטעמים!
  4. נניח את הבשר בשקית הסו וויד, נשאיר קצת חלל פנימי. זה הזמן למעפף, אבל לא יותר מדי!
  5. נמלא סיר במים, ונחמם אותו עד שיגיע לטמפ' 60-65 מעלות צלזיוס.
  6. נכניס את השקית עם הבשר למים, נוודא שהשקית סגורה היטב.
  7. נשהה את הבשר במים כ-12 שעות (מומלץ להתחיל את זה בלילה, אם רוצים הפתעה ביום למחרת), בואו לא למהר!
  8. לאחר שנסתיים הזמן, נוציא את השקית מהמים. עכשיו כל מה שנשאר זה לגלות את הסוד – לטגן אותו במחבת עם מעט שמן על חום גבוה, על מנת להוציא את הכהל והקראנץ' הכחולים.
  9. נחצה את הפסטרמה לפרוסות דקות, נניח על צלחת יפה ונתענג על פסטרמה משגעת!

עכשיו, לאחר שהכל מתאחה ויושב על הצלחת, בואו נעניק למן את האקסטרה טעמים. תוספות לא יזיקו.

תוספות ושדרוגים אפשריים

כמובן שאפשר להפתיע עם אוכל אחר:

  • למרוח על הפרוסות חומוס פיקנטי.
  • לתבל את הבשר בתוספות עם רוטב חריף או טחינה זורמת.
  • לשדרג עם לחם sourdough פריך שיביא לך את הכלאות המושלמות של טעמים.

שאלות ותשובות

איך אני יודע שהבשר מוכן?
ברגע שהשקית יוצאת עם מירקמים רכים ומדויקים – זה סימן מצוין! גם ההגעה לטמפרטורה המדויקת עושה את העבודה.

האם אפשר להכין את המתכון בלי סו וויד?
אם אין לכם סו וויד, אפשר לאפות בתנור באותו חום קבוע – רק תצטרכו לא לבזבז את הבשר, כבר קרה לי פעם או פעמיים…

מהי התוספת המומלצת להגיש עם הפסטרמה?
מאוד מומלץ להוסיף סלט ירקות עם לימון או טחינה, זה משפר את החוויה!

האם ניתן להשתמש בבשר אחר?
בהחלט! גם עוף או בשר בקר עושים את מהניסיון שלי.

מה המרחק האידיאלי בין בעיית בישול?
מומלץ להניח לעשות חלל של 4 ס"מ מסביב לבשר, זה חשוב.

האם אני יכול להכין את המתכון ללא סוכר?
כן, אפשר להפחית בכמות הסוכר, אם רק דואגים להוסיף תבלינים נוספים לחיזוק הטעם.

כמה זמן ניתן לשמור את הפסטרמה במקרר?
כבר המון זמן, ערכות אישיות לדיבר זה יכול להחזיק לכל הפחות שבוע.

איך יודעים מה הצרות הנכונה במתכון?
כל אחת יכולה להשתנות, אך זה המסלול השימושי ביותר לדעת מה טוב.

מהי הדרך האופטימלית להכין כל מוצר?
באופן כללי, להכין הכל על הסמוטר, לאט ובסבלנות – התוצאה מנפלאה!

אתה יודע מה, בא לי להעביר את המתכון הזה לבן משפחה?
בהחלט! תשתפו באהבה ובגאווה – תנו לכל אחד את ההזדמנות לטעום את הכל טוב הזה!

התרגשתי ליצור את המתכון הזה ולחלוק אתכם את הטעמים הקסומים שהוא מציע. אל תהססו לנסות אותו בבית ולשתף ברשתות החברתיות עם חברים ובני משפחה. לכל אחד מגיע טעם מדהים וקסם אמיתי! אז יאללה, קדימה למטבח!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *