גלידת וניל פרווה ללא ביצים שתשגע אתכם

גלידת וניל פרווה ללא ביצים

במהלך חודשי הקיץ החמים והלוהטים, כולנו מחפשים את הדבר המדהים שיכול לרענן אותנו, לרומם את מצב الروוח ולגרום לנו לקפוץ משמחה. מה אם הייתי אומר לכם שהיכולת הזאת נמצאת ממש במרחק נגיעה ועלולה להיות גם מתוקה, קרמית וממכרת? ברוכים הבאים לעולם המצוין של גלידת הווניל הפרווה, ללא ביצים! מתכון זה הוא פשוט אגדי, נימוח ומושלם, והכנתו תגרום לכם ללקק את האצבעות ודאי. אז קדימה, בואו נכין את אחד הדברים הכי טעימים שיש!

זמן הכנה: 15 דקות | רמת קושי: קלה | מספר מנות: 6-8

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן הקפאה: 4 שעות
  • רמת קושי: קלה
  • מספר מנות: 6-8

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הגלידה המדהימה הזו תצטרכו את המרכיבים הבאים:

  • 400 מ"ל חלב שקדים או חלב קוקוס – משתנה בהתאם להעדפה שלכם
  • 200 מ"ל שמנת צמחית או שמנת קוקוס
  • 3/4 כוס סוכר קנים או סוכר קוקוס
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית – פה זה חייב להיות הכי טוב שיש!
  • קורט מלח
  • 1 כף עמילן תפו”א (אופציונאלי) – לגידול וטקסטורה משגעת

מדובר במרכיבים בסיסיים שמאפשרים להשיג קירות קרמיים, נימוחים ומושלמים. בעבודה נכונה עם החומרים הללו, גלידת הווניל שלכם תהיה לא רק פשוטה אלא גם לא יאמן!

שלבי ההכנה

כעת, נתחיל בתהליך שלהכנת הגלידה! תהיו מוכנים, זה הולך להיות מהיר ומענג:

  1. מכניסים את החלב והשמנת לקופסה עם מכסה.
  2. מוסיפים את הסוכר, תמצית הווניל והמלח ומערבבים היטב עד שהסוכר מתמוסס.
  3. אם בחרתם להשתמש בעמילן תפו”א, מוסיפים אותו עכשיו ומערבבים.
  4. שמים את התערובת במקפיא למשך שעה.
  5. אחרי שעה, הוציאו את התערובת ומערבבים אותה שוב עם מיקסר ידני או בעזרת מטרפה.
  6. שמים שוב במקפיא למשך שעה נוספת.
  7. חוזרים על שלב ההקפאה והערבוב שוב עד שהגלידה מתייצבת.
  8. תנו לגלידה להקפיא במשך 3 שעות נוספות לפני ההגשה.

אפשרויות חלופיות

באופן בסיסי, מתכון זה יכול להיות מתאים גם לגרסה טבעונית על ידי שימוש בחלב קוקוס ושמנת צמחית בלבד. אם אתם מחפשים גרסה דלת פחמימות, פשוט קחו סוכר קוקוס או ממתיקים אחרים!

שדרוגים ותוספות אפשריים

אתם יכולים להשתעשע עם המתכון במגוון תוספות שישדרגו את הגלידה שלכם:

  • לצקת לתוך הגלידה פירות טריים כמו תותים או בננות בשלב ההקפאה האחרון והמשוגע.
  • לשדרג באגוזים קצוצים כדי לקבל טקסטורה משגעת ומעניינת.
  • להוסיף שוקולד צ׳יפס או שוקולד מריר קצוץ שיתמזגו לתוך הגלידה.
  • לקשט בקוקוס מפורר שייתן הגדרה וטוויסט מקסים.

כעת, לאחר שהגלידה מוכנה, אתם יכולים להתרגש מהטעמים הנפלאים שיחשפו לכם בכל ביס!

שאלות ותשובות

איך אני יודע אם הגלידה מוכנה?
הגלידה צריכה להיות קרמית ויציבה, אך לא קפואה לחלוטין. היא תוכל להימנע משבירה כשהיא נוגעת במזלג.

האם אפשר להחליף את הסוכר בסוכרלוז?
אין בעיה, רק זכרו לבדוק את יחס ההחלפה כי כל ממתיק שיש לו ס sweetness שונה!

כמה זמן הגלידה נשמרת במקפיא?
הגלידה תשמור על הטעם שלה בצורה הכי טובה למשך 2-3 שבועות, אבל מובן שהיא לא תהיה שם אם תכינו כמות נכונה.

למה בחרתם באלטרנטיבות למחמם?
זה פשוט מקנה טעמים איכותיים ומפתיעים! חלב קוקוס הוא אגדי עבור טעמים דקדנטיים!

האם אפשר להכין את הגלידה במכונת גלידה?
בהחלט! פשוט הכניסו את כל החומרים לאחר השלב הראשון והאחרון יהיה הרבה יותר מהיר.

איך אני יודע אם השתמשתי בשמנת צמחית נכונה?
חפשו שמנים צמחיים איכותיים ואל תשכחו להרגיש את הקרמיות!

האם ניתן לשמור על רכות הגלידה?
כן, ערבבו את התערובת כל שעה כדי שהמרקם ישמר מחדש לאחר שתשימו במקפיא.

איך אתם ממליצים להגיש את הגלידה הזו?
מומלץ עם פרוסות פירות, חגיגה של קצפת על בסיס צמחי, ועל כדור חד מקוקטייל פרי. זה פשוט משגע!

האם אפשר להכין גרסה דלת קלוריות למתכון?
כן! השתמשו בממתיקים דלי קלוריות ו/או חלב דל שומן.

למה זה מתכון כל כך קל?
כי המטרה היא להנגיש לכם את העונג הקולינרי, בלי המורכבות מיותרת!

אז למה אתם מחכים? בא לכם להתנסות במתכון האגדי הזה? שתפו את הגלידה המדהימה הזו עם החברים שלכם, תשמחו אותם ותגרמו להם להבין למה אתם חוגגים את הקיץ בצורה הכי טעימה שיש!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *