כראיים בנינג'ה גריל: המתכון שכולם מדברים עליו!

"`html

כרעיים בנינג'ה גריל

מי לא אוהב כרעיים עסיסיות, זהובות ופריכות? במיוחד כשהן יוצאות מהנינג'ה גריל שלנו, עם טעם מדהים וניחוח משגע, שאפילו סבתא תתפעל! מדובר במנה שהיא אגדי לכל חובבי הבשר, והיא פשוט ממכרת! לא רק שזו מנה שהפכה לפופולרית אצלי בבית, אלא גם כל אורח מתפעל ולא מפסיק ללקק את האצבעות. התקופה בה אנחנו שוהים בבית, אפשרה לנו ליצור אין ספור מתכונים חדשים, וזו אחת המנות שאני ממליץ עליה בחום, בלי לחשוב פעמיים. תכינו את הנינג'ה גריל שלכם ותתכוננו לחגיגה של טעמים!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 40 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מנות: 4 אנשים

הרכיבים הדרושים

כאן מגיע חלק שהופך את המתכון הזה למושלם: הרכיבים. הם פשוט והם ישדרגו את כל החוויה. אז הנה מה שתצטרכו:

  • 8 כרעיים עוף (אם רוצים, אפשר גם להחליף בנתחי הודו)
  • 4 כפות שמן זית (שמצריך קצת יותר מחשבה – עדיף שמן איכותי)
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף כמון טחון
  • 1/2 כף מלח (כמובן אפשר לשפר לפי הטעם)
  • 1/2 כף פלפל שחור טחון
  • 3 שיני שום crushed (גרוסות היטב)
  • 1/2 לימון (מיץ טרי)
  • קצת מיני תבלינים נוספים לפי טעמכם (אולי טימין או אורגנו? לא נעלב).

שלבי ההכנה

כעת, נשאר רק להתחיל להכין את החוויה שכולנו מחכים לה!

  1. נניח את כרעיים העוף בקערה גדולה.
  2. נשפוך לתוך הקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, תבלינים ושום. פשוט לערבב היטב.
  3. נכסח את הכרעים עם התיבול ונוודא שכל המנה מתכסה בתערובת.
  4. נשאיר את הכרעים לספוג את כל הטעמים למשך 20 דקות לפחות (מומלץ אפילו יותר).
  5. נחמם את הנינג'ה גריל לטמפרטורה גבוהה.
  6. נניח את הכרעים בעדינות על רשת הנינג'ה, בזהירות כדי לא להתיז את כל התיבול על עצמנו.
  7. נתפוס את הגריל למשך כ-25 דקות.
  8. נפנה את הכרעים מהגריל, ונפזר מחדש טיפה מלח ופלפל עליהם.
  9. ניתן להגיש חם, ואל תשכחו להכין לצד סלט ירוק מרענן או תוספת של צ'יפס – למינון המתוק והמלוח.

גרסה טבעונית

בתור גרסה טבעונית תוכלו להשתמש בנגיסות טופו או עגלות סויה, לזמן בישול דומה ולחוות את אותו טעם מושלם!

שדרוגים ותוספות אפשריות

אם אתם רוצים לשדרג את המנה, תמיד אפשר:
– להחליף את השום בשום קונפי, ולעשות את זה נימוח ואוורירי יותר.
– להוסיף שמן שומשום בשביל טעם אגדי נוסף.
– להתנסות בתבלינים שונים כמו קימל או אחר. כמה שיותר תבלינים, הכי טעים שיש!

שאלות ותשובות

האם אני צריך לשטוף את הכרעים לפני הבישול?
כן, זה תמיד מומלץ לשטוף את הבשר כדי להסיר מחמרי אנטישמיות (לא, סתם, זה סופר חשוב).

אפשר להכין את המתכון בלי נינג'ה גריל?
בהחלט! אפשר גם להכין בתנור. קחו בחשבון שיהיה צורך בזמן בישול ארוך יותר.

מה לעשות אם אין לי את כל התבלינים?
לא נורא, אפשר להסתדר עם מה שיש בבית. אל תפחדו להתנסות!

כמה זמן לפני הבישול אני יכול לתבל את הכרעים?
ככל שהזמן יותר ארוך, ככה גם הטעמים יתמזגו יותר טוב. אפשר אפילו ללילה שלם!

האם זה מתאים לילדים?
בהחלט! פשוט הפחיתו את הפלפלים החריפים ודאגו שהמנה לא תהיה מלוחה מדי.

האם אני יכול להכין את הכרעים עם תוספות אחרות?
חד משמעית, אפשר להוסיף ירקות כמו בטטה, פטריות או קישואים ולהשיג תוצאות משגעות!

מה אני יכול לעשות אם הכרעים יצאו טיפה יבשושיים?
אל תתייאשו! ניתן לשדרגן עם רוטב שום או להוסיף פלפל חריף, ככה תפתיעו את האורחים!

האם אפשר להכין את המתכון עם בשר אחר?
כן! בשר חזיר או הודו יכולים לעשות את העבודה בצורה טובה.

האם אני יכול להכין את המנה מראש ולאכול מאוחר יותר?
מומלץ לחמם מחדש את הכרעים, הם נשארים רכים ונעימים!

איך אני יכול להיות בטוח שהמנה מוכנה ב-100%?
השתמשו במדחום בשר שידאג להגיע לדרגת בישול של 75 מעלות צלזיוס.

שתפו את המתכון האגדי הזה ברשתות החברתיות שלכם כדי שגם החברים שלכם ייהנו מהכרעיים המושלמים האלה! כל ביס הוא כמו נשיקה על הלחיים – מדהים!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *