לימונענע גרוס ביתי שיגרום לכם להתאהב מחדש

לימונענע גרוס ביתי

דמיינו לכם יום קיץ חם, שמש זורחת, רוח קלילה ומרעננת, והכי חשוב – הגעתם הביתה אחרי יום ארוך, ואין כמו לגמוע כוס לימונענע גרוס שכולה טריות, מתיקות וחמצמצות. מתכון זה הוא לא סתם לימונענע; זהו מתכון מדהים, שמוציא את הטוב ביותר מכל רכיב במנה. מקדשים פה את הלימון ואת הנענע, והשילוב ביניהם הוא פשוט אגדי.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כעת, נצלול לעולם המלא של רכיבים, שיביאו לנו את הלימונענע המושלמת. חשוב לשים לב לסוגי הלימון והנענע שבהם נשתמש, כי הם אלה שיעשו את ההבדל.

  • 1. 4 לימונים טריים ועסיסיים
  • 2. 1/2 כוס נענע טרייה
  • 3. 1/4 כוס סוכר (או פחות לפי הטעם)
  • 4. 1 ליטר מים קרים
  • 5. קוביות קרח (לדלל את הקיץ)

אם אתם מחפשים גרסה שיותר מתאימה לטבעונים או למי שמעדיף להימנע מסוכר, אפשר להשתמש בסירופ אגבה או בממתיקים טבעיים אחרים.

שלבי ההכנה

וכך, חברים, תוכלו להכין לימונענע גרוס מדהימה בביתכם, ולהפוך את הקיץ לאגדי:

  1. תחילה, נחתוך את הלימונים לחצאים. אגב, מומלץ להשתמש בלימונים שאינם עטופים בשעווה, כך שניתן ליהנות מהם בכל רמה.
  2. נ squeeze את הלימונים לתוך קנקן, נוודא להוציא את כל המיץ. בדרך כלל אנחנו מוצאים את עצמנו מלחיצים טיפה יותר מדי, אבל זה בסדר…
  3. נוסיף את הסוכר לקנקן עם המיץ, ונתערבב היטב עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.
  4. נחצה את הנענע לשניים, נוסיף אותה לקנקן ונמעך בעזרת כף עץ. המטרה פה היא להוציא את הטעמים המשגעים של הנענע.
  5. נמלא את הקנקן במים קרים עד שיתמלא לגמרי.
  6. נוסיף קוביות קרח לתוך הקנקן, ואז נקשט את הכוסות בנענע טרייה נוספת.
  7. ובסוף, נPour לכוסות, ונחייך תוך כדי שהארומה המתקתקה והחמוצה מתפשטת בכל המרחב.

שדרוגים ותוספות אפשריים

כמובן שיש על מה לדבר! כשמדובר בלימונענע גרוס, יש לאינספור שדרוגים ואפשרויות שמתאימים לכל טעם.

  • 1. הוספת מעט ג'ינג'ר מגורר לרעננות נוספת.
  • 2. שימוש בלימון מיץ סחוט וטעים במיוחד – זה שדרוג פשוט אך יעיל.
  • 3. לשדרוג הבריאות, פשוט להוסיף קמצוץ של סודה ולראות כיצד זה מגביר את רמת הפיצוץ.
  • 4. מוסיפים פרוסות פרי כמו תותים או קיווי להפקת מאכל מרענן במיוחד.

בסופו של דבר, להגשות שתהיו גמישים! השדרוגים יכולים להפוך את הלימונענע למשהו שאתם לא יכולים להפסיק לחשוב עליו.

שאלות ותשובות

כמה זמן זה נשאר טרי?

לימונענע גרוס תישאר טעימה במקרר למשך 2-3 ימים. כדאי לבדוק מידי פעם.

האם אפשר להחליף ללימונים אחרים?

בהחלט! אפשר להשתמש בלימונים ירוקים או בכל פרי חמצמץ אחר שמושך את ליבכם.

האם אפשר להכין אותו בגרסה אלכוהולית?

בדרך כלל, מוסיפים טיפה של רום או וודקה כדי לקבל קוקטייל מהנה!

מה עושים אם אהבנו יותר את כמות המתיקות?

אין בעיה! פשוט תוסיפו עוד סוכר או ממתיק אחר לפי טעמכם.

אפשר לשמור את השאריות?

בהחלט! אך ככל שתשמרו יותר, כך המרעננות תפחת.

מה עושים אם הנענע אינה זמינה?

אתם יכולים להשתמש בתמציות נענע מתוקות, אבל זה לא אותו דבר.

האם אפשר להכין את זה עם מים מוגזים?

בהחלט! מים סובלים מכל דבר.

מה אם אני מפחד מהחמיצות?

לא לדאוג, לשחק עם כמות הלימון עד שנוצרת האיזון המושלם.

האם זה בריא?

כן! מדובר במשקה נהדר, שכל רכיב בו הוא בריא והכי טעון שיש.

האם ניתן לשלב את זה עם קינוחים אחרים?

בוודאי, משקה זה יכול להיות תוספת נפלאה לצד עוגות, גלידות ועוד!

לסיום, אתם מוזמנים להביא את המשקה המושלם הזה לארוחות, למסיבות, או פשוט לנחם את עצמכם ביום חם. שתפו את המתכון הזה עם חברים שלכם, כי זה לא מתכון שאפשר לשמור לעצמכם!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *