מגלים את המתכון הדיאטטי המושלם לטפיוקה

"`html

מתכון טפיוקה דיאטטי אגדי ומספק

פעם חיפשנו אחר קינוחים שהם לא רק מתוקים, אלא גם בריאותיים וטעימים. היום, אתם עומדים לגלות את המתכון המדהים והאופנתי לטפיוקה דיאטטית. זה לא סוד שטפיוקה נחשבת לחביבת הקהל, אבל מה שישנה את המשחק הוא שהתפרענו עם מתכון שמביא עמו חווית טעם ומרקם שאין להם תחליף.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • משך הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מכין כ-4 מנות

הרכיבים הדרושים

כעת נדרשים לרכיבים فض popping. מדובר ברכיבים פשוטים יחסית, אבל הם מתאגדים למנה שתקלע לכל טעם.

  • 100 גרם pearls טפיוקה
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס חלב שקדים (או חלב אחר לבחירתכם)
  • 2-3 כפות דחוסות של דחיסת מייפל או דחוס דומדמניות
  • 1 כפית תמצית וניל (אופציונלי, אבל למי לא בא וניל בחיים?)
  • זרזר דקות סוכר קוקוס או סוכר רגיל (לטעמכם)
  • 1/2 כוס פרי טרי (כמו תותים, פירות יער או מנגו) לקישוט
  • 1/4 כפית קינמון (להתפנק!)

עכשיו כשיש בידינו את כל מה שצריך, בואו נתחיל. אם מישהו מכם במחנה הטבעוני, אתם יכולים בקלות להמיר את חלב השקדים בחלב סויה או חלב קוקוס.

שלבי ההכנה

כדי שנוכל ליצור את הטעם המושלם ולזכות במחמאות על הטפיוקה הדיאטטית שלנו, ננעל את פתחי המנה בצורה מסודרת.

  1. בעזרת סיר קטן, נביא את המים לרתיחה.
  2. נוסיף בעדינות את pearls הטפיוקה המדהימים ונתן להם להתבשל במשך 20 דקות. תראו כיצד הם הופכים כמעט שקופים! זו התעלות של מרקם.
  3. נכבוש את החום ונשאיר את הסיר מכוסה בעדינות למשך 10 דקות נוספות. זהו הזמן שבו הטפיוקה סופגת כמות מיםPerfect!
  4. לאחר שהפסל המושלם מוכן, נסנן את pearl הטפיוקה על מסננת ונשטוף במים קרים.
  5. באותו סיר, נוסיף את חלב השקדים, דחיסת מייפל או דחוס דומדמניות, תמצית וניל, קינמון ואם כבר להשקיע – דאשים מעט סוכר לפי טעמכם.
  6. נחמם את התערובת עד שזה חם, אך לא רותח. זהו הזמן להפוך למוקד ותוספת נוספת.
  7. נוסיף את pearls הטפיוקה לסיר ונטחן בעדינות על מנת להניע את כל העסיס המושלם הזה.
  8. נשמור למשך 5 עד 10 דקות נוספות על חום נמוך, תוך ערבוב פשוט כדי להבטיח שהתערובת תהיה אחידה.
  9. נשפוך לכוסות או קופסאות אישיות ותהיו מוכנים לזמן המתנה.
  10. לסיום, קישוט מנגו או פירות יער יקפוץ לכם על הצלחת – ללקק את האצבעות! שימו לב לארגון המתוק של המנה.

תוספות ושדרוגים אפשריים

אם חושבים על שדרוגים, יש שלל אפשרויות. רוצים להפוך את המנה ליותר פירותית? נוסיף שיפוט תפוזים, או נאמר גם תוספת של אגוזים קלויים ולזמן כיבוש. יש לכם אפשרות לשדרג עם גם טיפות שוקולד מריר, או אפילו נסיון עם מעט פירות יבשים כמו תאנים או תמרים.

שאלות ותשובות

אפשר להפוך את המתכון הזה לטבעוני?
כן, אפשר בקלות להמיר את חלב השקדים בחלב סויה או קוקוס, והשאר נשאר בדיוק כמו שצריך.

לא הצלחתי למצוא pearls טפיוקה, מה לעשות?
נודם יש אפשרות לרכוש כאלה בחנויות טבע או באינטרנט. יש גם גירסאות מוכנות.

האם ניתן לשמור טפיוקה במקרר?
כן, בהחלט אפשר. זה יכול להחזיק כמה ימים במקרר, אבל רצוי לשמור את המרקם בהכנה יום לפני ההגשה.

למה נשטוף את טפיוקה לאחר בישול?
זה לא רק מסייע להפסיק את תהליך הבישול, אלא גם מספק טעם יותר נטול חריף.

כמה גרם טפיוקה יש בחבילה מסחרית?
אחרן בנפח, משתנה, אבל בדרך כלל זה סביב 200 עד 300 גרם.

יש אפשרות לשים יותר סוכר וזה ישפיע על הטעם?
כמובן! אתם יכולים לשנות את כמות הסוכר לטעמכם.

מי הסמיך את החברה המושלמת הזו?
זה לא סוד שהשפעות מחיי היום יום משפיעות על המזון שלנו ורבים מגדילים בערכות המתכון.

אילו פירות מתאימים לקישוט?
בהחלט תותים, פירות יער או פירות באיכות טובה כמו מנגו.

במה טפיוקה מזינה?
טפיוקה עשירה בפחמימות, לכן מתאימה למי שמחפש פחמימות זמינות.

מה מרגישים אחרי אכילת טפיוקה?
זה ממכר, מתוק ונעים, במיוחד על חלל מיתרי הטעם.

למעשה, זה מתכון שלא רק מספק טעם, אלא גם יצירתיות. קחו את המתכון הזה, התנסו בו, ספרו את החוויות שלכם ואל תשכחו לשתף אותו עם חברים ברשתות החברתיות.

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *