שניצל בנינגה: המתכון שישנה את ארוחותיך!

שניצל בנינגה – המנה המושלמת שתמגנט את כולם!

דמיינו, אם תרשו לי, את רגעי הקסם שאתם יושבים יחד עם משפחה או חברים, וספלון חם של שניצל טעים במיוחד שהוא גם חדשני! המנה מדהימה הזאת היא שילוב של טעמים עשירים ושיטות הכנה מרגשות, שתגרום לכולם ללקק את האצבעות. כשתכינו את המתכון הזה, תגלו מהו השניצל הכי טעים שיש! שניצל בנינגה הוא אינו רק מנה; הוא חוויה קולינרית שלא תשכחו עוד זמן רב. בכל ביס אתם תרגישו את הפריכות המושלמת של השניצל, יחד עם מליחות מרעננת וחריפות קלה שתשאיר אתכם מרותקים!

זמן ההכנה, רמת קושי ומנות

לפניכם פרטים חשובים על מנת להקל עליכם:

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את שניצל בנינגה המעלף, אספנו עבורכם את כל המרכיבים החיוניים והמרגשים! כל אחד מהם מוסיף את הקסם שלו למנה הזאת, כך שאין לחשוש לשדרג ולהתנסות. כאן יש את הרשימה:

  • 800 גרם חזה עוף פרוס דק
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1 כוס פנקו (או קמחBreadcrumbs) – נותן קראנץ' מדהים
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • ½ כפית פפריקה חריפה – פה מתחיל כל הכיף!
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • שמן זית או שמן צמחי לטיגון
  • מיץ מלימון אחד

אם תרצו, אפשר לשדרג את המתכון גם לגרסה טבעונית עם תחליפי עוף טבעוניים או עם קוביות טופו פריכות. אך שימו לב – כל שינוי עשוי לשדרג את החוויה!

שלבי ההכנה

קחו אוויר, כי עכשיו מתחילים! הנה המרחק עד המנה המושלמת:

  1. מניחים את חזה העוף בצלחת ובוזקים עליו מיץ לימון, מלח ופלפל. משרים למשך 10 דקות כדי שהטעמים יספגו.
  2. מכינים שלוש צלחות: באחת שמים קמח, בשנייה את הביצים המוקצפות ובשלישית את פנקו עם הפפריקות.
  3. מקפלים כל נתח עוף בתורו: מקמח לקמח, לאחר מכן בביצה ולסיום לפנקו. עושים זאת בעדינות כדי שלא ישברו.
  4. מניחים מחבת על חום בינוני ומוזגים שמן. כשהשמן חם, טגנים כל נתח עוף במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שהם משגעים וזהובים.
  5. מעבירים את השניצלים המוכנים למגבת סופגת שמן כדי להוריד עודף שומן.

תוספות ושדרוגים אפשריים

אחת הכותרות המרתקות בעולם האוכל היא השדרוגים. אז הנה כמה רעיונות שיביאו את השניצל בנינגה לרמה הבאה:

  • אפשר להוסיף פירורי אגוזי לוז או שקדים לפנקו לקבלת קראנץ' אגדי.
  • להכין רוטב טבסקו למי שאוהב חריף או רוטב טריאקי לאווירה אסייתית.
  • להגיש בצד סלט קיץ מרענן – שילוב של ירקות טריים, כי זו לא רק מנה, זה פיקניק של טעמים!

שאלות ותשובות

מה עושה את השניצל הזה ליחודי כל כך?

שניצל בנינגה משדרג את המסורת הזו עם תוספת של פנקו ופפריקה חריפה, שמוסיפים טעמים משגעים! הוא גם פריך בצורה שלא תשאיר אתכם אדישים.

האם ניתן להכין את השניצל מראש?

בהחלט! אתם יכולים להכין אותו ולאחסן במקפיא. לפני ההגשה, פשוט טגנו קלות מחדש.

באילו סלטים כדאי להגיש את השניצל?

סלט ירוק פשוט, סלט קולסלאו או סלט קיץ עם מלפפונים ורוטב סויה – כולם משחקים טוב עם השניצל!

אילו רטבים מתאימים לשניצל?

המלצה חמה שלי היא רוטב טחינה עם שום או רוטב פיקנטי. התאמה מושלמת!

האם יש אפשרות לגרסה דלת פחמימות?

כמובן! אפשר למרוח מעט שקדים טחונים על השניצל במקום פנקו.

מהו המעלה של השמן שכתוב במתכון?

מומלץ להשתמש בשמן אוליו או קנולה, שמספקים טעם טוב ורמת חום גבוהה.

כמה זמן ניתן לשמור את השניצלים במקרר?

הם יישמרו היטב עד יומיים. חיתכו לפני ההגשה מחדש לשמור על פריכות!

כיצד אני יודע שהשניצל עשוי?

ברגע שהוא מזהיב – הוא מוכן! ניתן לבדוק עם תרמומטר, הוא אמור להגיע ל-75 מעלות צלזיוס.

האם ניתן להכין שניצל בעונה?

מומלץ לחכות לעונת הקיץ – הכל טרי ואינו דורש יותר מדי תוספות מיותרות.

האם ניתן להשתמש באפייה במקום טיגון?

כן, בהחלט! אפייה תחמם את השניצלים, תעזור להם להשאיר את אותו טעם, ותשמור על בריאותכם.

אז אם הגעתם כאן עד הסוף, גידלתם בצלחת את המנה המושלמת. שניצל בנינגה, עם כל הטעמים והניחוחות, הוא הדרך שלכם לשדרג כל ארוחה. אל תשאירו את השמחה לעצמכם! שתפו את המתכון הזה עם חברים ברשתות החברתיות, ותזכירו לכולם שגם הם יכולים להפוך לשף בנינגה!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *