צ'יפס קפוא בנינג'ה גריל XL – המתכון המושלם!
המאכל שאף אחד לא יכול לסרב לו הוא צ'יפס פריך ומושלם! רובנו גדלנו על שחקן קרקע זה, ורבים מאיתנו יכולים להעיד על כך שאף חתיכת צ'יפס לא נותרה על הצלחת. עם מתכון זה, תוכלו ליצור צ'יפס קפוא שעשוי בבית, עם בעיטה של טעמים, ואפשרות לשדרוגים אינסופיים. אם אתם שואלים את עצמכם איך מצליחים להכין צ'יפס במהירות ובקלות, הגעתם למקום הנכון! צ'יפס בנינג'ה גריל XL זה ממש מעלף, משגע ומדהים. בואו ונצלול לתוך התהליך!
זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות
- משך הכנת המתכון: 30 דקות
- רמת קושי: קלה
- מנות: 4-6 מנות
הרכיבים הדרושים
בכדי להכין את הצ'יפס המושלם בנינג'ה גריל XL, נצטרך את הרכיבים הבאים:
- 1 ק"ג צ'יפס קפוא (מומלץ צ'יפס של סבתא)
- 2 כפות שמן זית
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פפריקה מתוקה (לגרסה אגדי)
- ¼ כפית שום גבישי (אופציונלי)
בואו נדבר רגע על הצ'יפס הקפוא. אנחנו רוצים להשתמש בצ'יפס איכותי, שעבר תהליך של טיגון קל, כך שהמרקם שלו יהיה מתאים למכשיר שלנו. הצ'יפס אמור להיות אוורירי ונימוח, וכל ביס ממנו צריך להיות כמו חגיגה של טעמים בפה.
שלבי ההכנה
כעת, נמשיך את הדרך להצלחה ונכין את הצ'יפס. שלב אחרי שלב, כך זה עובד:
- לפני הכל, נחמם את הנינג'ה גריל XL על תוכנית הצ'יפס לחום של 200 מעלות.
- נניח את הצ'יפס הקפוא בקערה ונוסיף את שמן הזית, המלח, הפפריקה והשום. נערבב עד שהצ'יפס מצופה בתבלינים באופן אחיד.
- נעביר את הצ'יפס לתוך הנינג'ה גריל, ונאפה במשך 20 דקות, עד שהצ'יפס פריך וזהוב.
- לאחר 10 דקות, נבצע ערבוב קל כדי להבטיח שהתוצאה תהיה אחידה.
- כשהצ'יפס מוכן, נגיש אותו עם מטבלים מגניבים כמו רוטב אלף האיים או קetchup.
מומלץ להגיש את הצ'יפס מיד לאחר ההכנה, הוא הכי טעים שיש כשהוא חם ופריך.
גרסה טבעונית
למי שמעוניין בגרסה טבעונית, הצ'יפס שמדובר עליו הוא ביס מתפרץ ברור. פשוט נוודא שהשמן שאנחנו משתמשים בו הוא שמן זית, כי אנחנו לא צריכים שום מגע של מוצרי חלב. אפשר גם לשדרגו בשימוש בשום טרי במקום הגבישי!
תוספות או שדרוגים אפשריים
עכשיו כשיש לנו את הבסיס המושלם, למה לא להוסיף כמה תוספות?
- כמו למשל גבינת פרמזן מפוזרת מעל, לקבלת טעם אגדי!
- רוטב טריאקי, שמוסיף לזה טוויסט אסיאתי.
- תיבול מגוון: תבלינים כמו קשת תבלינים נגישה יכולות לשדרג את הטעם: כמון,ץ פרי צ'ילי, בזיליקום… כל תיבול שתרצו!
כל אחד מהשדרוגים הללו ייקח את הצ'יפס שלכם לכיוונים חדשים, מה שהופך אותו להיות מתכון ממכר. עד כמה שזה יכול להיות פשוט, לפעמים הרגעים הקטנים ביותר הם אלו שגורמים לנו לחייך.
שאלות ותשובות
האם אפשר להקפיא צ'יפס שהכנו? בהחלט! אם הכנתם יותר מדיי צ'יפס, פשוט הוציאו אותו ליל ונכון להיות צבעו אחרי ההכנה, הקפיאו אותו, ולאחר מכן הוציאו והכינו שוב בנינג'ה כשהצורך ידרוש.
מה לעשות אם הצ'יפס לא פריך? יש לדאוג שהחום בניח'ן ישב על 200 מעלות, ולבצע ערבוב באמצע הבישול.
אילו רטבים מומלצים לצ'יפס? רוטב קetchup הוא הקלאסי ביותר, אבל תוכלו לאתגר את עצמכם עם רוטב אלף האיים, או רוטב טריאקי.
מה לעשות אם בסוף הכנת הצ'יפס יש הרבה שמן? אתם יכולים לסנן אותו ולתת לצ'יפס לעמוד על כף נייר למשך כמה דקות על מנת לספוג שמן מיותר.
האם זה בסדר להשתמש בצ'יפס קפואים שונים? בהחלט, המדריך שלנו מתייחס לצ'יפס קפוא, כך שאפשר להשתמש בכל טעם או סוג שתרצו.
האם ניתן להשתמש בירקות אחרים? בהחלט! יש המון אפשרויות כגון זוקיני או בטטה. כל ירק דורש זמן בישול שונה, לכן באמצעות התכנון אפשר יהיה לשדרגו המציאה.
איך לדעת אם הצ'יפס מוכן? יש לחכות עד שהצ'יפס יהיו פריכים וזהובים – אם יש לכם ספקות, פשוט תקבו בהם.
איך לשרת את הצ'יפס? מומלץ להגיש על מגש או צלחת שטוחה. תוך שילוב של מטבל שאתם אוהבים.
למה כדאי להכין צ'יפס בנינג'ה? השיטה הזו מהירה, חוסכת זמן ומספקת תוצאה מדהימה!
אז האם אתם מוכנים להפתיע את עצמכם ואת האורחים שלכם עם צ'יפס קפוא בנינג'ה גריל XL? אין ספק שהצ'יפס הזה ייחשב לאגדי עבורם! שתפו את המתכון הזה עם חברים ברשתות החברתיות, ואל תשכחו להרגיש חופשיים לשדרגו באהבה וביצירתיות!