חזה עוף עסיסי בנינג'ה שלא ת想 להפסיק לאכול

חזה עוף עסיסי בנינג'ה

מה אתם יודעים על הקסם של נינג'ה במטבח? מדובר על מכשיר שמאפשר לנו להכין אוכל בצורה מהירה, קלה ומעלה על כל דמיון. היום אנחנו הולכים לגלות איך להכין חזה עוף עסיסי, מעלף ומדהים שיגרום לכם ללקק את האצבעות. תזכרו: אתם לא רק מכינים אוכל, אתם יוצרים חוויה שזוכרים!

זמן הכנת המתכון ורמת קושי

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4 מנות

נשמע טוב? אז בואו נצלול לעולם של חזה העוף המושלם, שיהיה עסיסי לא פחות וטעים שאי אפשר להפסיק לאכול!

המרכיבים הדרושים

בואו נכיר את המרכיבים שיעשו לנו את העבודה המדהימה. ההצלחה של המנה הזו היא בחלקה בזכות המרכיבים עצמם, אז תשימו לב:

  • 4 יחידות חזה עוף (כמכזה במשקל 500 גרם כל אחת)
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות תיבול עוף (תבלינים כמו כמון, פפריקה, מלח ופלפל שחור)
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף דבש (אפשר גם מייפל לנוסח טבעוני)
  • סלט ירקות מרענן לצד המנה (לפי טעמכם)
  • אורגנו או נענע לקישוט

המרכיבים מאפשרים לנו גמישות. רוצים לגרסה טבעונית? פשוט החליפו את חזה העוף בטופו איכותי. הוא סופג טעמים בצורה יוצאת דופן! ולא לשכוח, אם אתם מחפשים תחליפים ללא גלוטן, אנחנו ממליצים לוותר על הדבש או המייפל ולהוסיף מתיקות טבעית עם סירופ אגבה.

שלבי ההכנה

בשלב הזה, זה הזמן להוריד את הכפפות! אתם כבר נוגעים בעונג האוכל, אז בואו נתקדם:

  1. משרים קודם את חזה העוף בקערה עם שמן זית, תיבול עוף, שום קצוץ, מיץ לימון ודבש. ערבבו את הכל היטב כך שהעוף יכוסה בטעמים התשוקה הללו.
  2. מניחים את העוף בתיבת הנינג'ה למרתף. מה, אתם לא רואים? כן, עליכם להניח את העוף בשכבה אחת, כן?
  3. מכינים את הנינג'ה. בוחרים באפשרות טיגון על טמפרטורה גבוהה.
  4. מבשלים את העוף במשך 10-12 דקות, עד שהעוף משחים. בעזרת קליפרים, הופכים אותו לצד השני וחוזרים על התהליך.
  5. לאחר מכן, תקבעו את המכשיר ל-5 דקות נוספות כדי להבטיח שהעוף יהיה עסיסי ומעלה על כל דמיון. בעבודה עם רוטב, השמן ייצור את הטעם המענג.
  6. לאחר סיום, נצלו את חזה העוף לגובה של 75 מעלות צלזיוס כדי לוודא שאין חומרים לא רצויים.
  7. הפכו החוצה את העוף למגש הגשה ותנו לו לנוח כמה דקות. זה חשוב! שימו לב שאתם לא אוכלים בטמפרטורה לוהטת.
  8. חתכו את חזה העוף לפרוסות דקיקות ונסו ללקק את האצבעות אחרי כל נגיסה. זה יהיה משגע!
  9. זכרו לחתוך סלט רענן להגיש לצידו, עם לימון מעל. טעים ומקורי!
  10. תוודאו שהכל אסתטי, כי העיניים אוכלות לפנינו!

עכשיו יש לנו מנה מושלמת שמטילה את עצמה לשולחן. האוויר מתמלא בניחוח המשגע של התבלים והשום.

שדרוגים ותוספות מומלצות

יש לכם רצון לחדש? אפשר להוסיף פרוסות פטריות בין החזות לעוף, או רצועות קישוא דקות. וואו! אחת הבשורות הכי טובות היא שניתן להגיש את העוף עם רוטב יוגורט צונן או רוטב צ'ילי! טעם משגע ומומלץ מאוד לנסות.

שאלות ותשובות

מה אפשר לעשות אם חזה העוף יבש?
יש מצב שהחום היה גבוה מדי או שהיו לכם חזה עוף קטן מדי. כדאי לוודא קודם כל שהעוף היה עסיסי, איך אתם יכולים לדעת? כשתחתכו אותו, אם אפשר להרגיש את המיץ יוצא, מדובר בהצלחה.

אפשר להשתמש בחזה עוף קפוא?
בהחלט! רק תוודאו שהוא מתפשט היטב לפני שמכניסים אותו לנינג'ה, ואם אפשר, להשרות כרבע שעה קודם.

מה עם התיבול?
תיבול הוא המפתח! שחקו עם התבלינים כמו כמון, קימל או אפילו עשבי תיבול כמו טימין. יתחדש לכם!

האם אפשר להשתמש בנינג'ה אחרת?
בשמחה! יש מגוון מכשירים שיכולים להתאים, כל אחד עם יתרונות משלו. למשל, גריל חשמלי יכול גם להביא לתוצאה טובה.

איך שומרים על העסקה לא בריאה?
על מנת שתשמרו בדיוק על אותה עסיסיות, עשו שימוש במלח או שמנים טבעיים, כי אנחנו אוהבים את הגוף שלנו!

מה קורה אם אני רוצה חזה עוף מתובל יותר?
פשוט הוסיפו עוד חצי כף תיבול או כף מתיבלים חריפים לסביבה שלכם. זה עושה את כל ההבדל!

האם ניתן לאכול את המנה גם עם פסטה או אורז?
כמובן! זה מצוין מאוד עם פסטה ורוטב עגבניות. מתכון אידיאלי לארוחה!

אפשר להכין את המנה מראש?
בהחלט, זה עובד מצוין. חם ונהדר! הקפיאו עד לשימוש ואם גזרתם את התיבול, מסחיטים או שמתווספים לשמן זית.

יש דרכים שונות להגשת העוף?
התנסו עם סלטים רעננים, טורטיות או נניח ניוקי. זה משתלב נהדר!

כמה זמן החלבון יישאר טרי?
בעד 3 ימים במקרר. כמובן, כדאי להקפיד על שמירה בכלי סגור כדי להבטיח איכות.

אז מה עכשיו? תשתפו את המתכון המדהים הזה עם החברים שלכם ברשתות החברתיות ותהיו השפים של כל ארוחת ערב!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *