לימונדה גרוס: המתכון שיגרום לכם להתמכר

"`html

מתכון ללימונדה גרוס – מרעננת ומדהימה לכל עונה!

מדי פעם יש רגעים שבהם אנחנו פשוט צריכים להתפנק במשקה שיקרר אותנו ויספק לנו את כל הוויבים החיוביים. לימונדה גרוס היא בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו! מדובר במשקה שהיא כמו נשיקה של השמש ביום קיץ, מתוק ומרענן, שהרצון שלך לשתות ממנו עוד ועוד הוא פשוט ממכר.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קל מאוד
  • כמות מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי ליצור את הלימונדה הגרוס המושלמת, אנו זקוקים לרכיבים פשוטים וזמינים, אבל הם בהחלט איכותיים. כך, כל לגימה תהיה ניפלאה ומעניקה לנו את האנרגיה הנדרשת.

  • 4 לימונים מתוקים ויפים
  • 1/2 כוס סוכר (ניתן להחליף בסוכר קוקוס או ממתיקים אחרים)
  • 1 ליטר מים קרים
  • 1/2 כוס נענע טרייה, קצוצה
  • מעבד מזון או בלנדר לחיתוך הלימונים
  • קרח להגשה (אבל זה לא חובה)

מרכיבים חלופיים

במקרה שרוצים לגוון את הלימונדה המפורסמת, ישנם כמה שדרוגים ואפשרויות חלופיות. אפשר להוסיף לתערובת פירות אחרים כמו מיץ תפוזים, פירות יער, או אפילו מלון. המינון של הסוכר גם ניתן להתאמה לפי הטעם האישי שלכם, ויש שאוהבים לחליף חלק מהסוכר בדבש – הטעם יוצא אגדי!

שלבי ההכנה

והנה מגיע השלב שבו אתם יכולים להתחיל לדמיין את הלימונדה המדהימה שאתם הולכים להכין!

  1. קולפים את הלימונים ומניחים את הקליפות בצד.
  2. מקלפים את הלימונים ומחלקים כל לימון לחצאים.
  3. מכניסים את חצאי הלימונרה לבלנדר יחד עם חצי כוס סוכר ומעט מים.
  4. מפעילים את הבלנדר עד שהלימונים מתערבבים והתערובת הופכת לאווירית ונימוחה.
  5. מעבירים את התערובת לגביע ומוסיפים את שארית המים.
  6. מוסיפים את הנענע הקצוצה ומשלבים היטב.
  7. מניחים את הלימונדה במקרר למשך רבע שעה כדי שתתקרר.
  8. מוזגים לכוסות עם קרח ומקשטים עם פרוסות לימון נוספות וענפי נענע.

שדרוגים נוספים

פרט לתוספות שכבר ציינו, תוכלו לנסות גם להוסיף טיפת ג'ינג'ר מגורר או להמיר את הנענע במקל קינמון קטן – משגע!

שאלות ותשובות

האם ניתן להכין לימונדה ללא סוכר? בהחלט! אפשר להשתמש בממתיקים טבעיים כמו סטיביה או דחס יותר לימון ותשדרגו את המנה.

מה לעשות אם אין לי בלנדר? אפשר פשוט לסחוט את הלימונים ידנית, לערבב עם מים וסוכר ולמוסס את הסוכר קודם.

איך לשמור את הלימונדה? תשמרו אותה במקרר, ובתוך כמה ימים תצלחו לשתות את זה – אם תצליחו לשמור על זה כל כך הרבה זמן!

האם אפשר להגיש את הלימונדה בחורף? כמובן! אפשר לשתות אותה קפואה או חמה עם תיבול של ג'ינג'ר.

מה השוני בין לימונדה גרוס ללימונדה רגילה? הלימונדה גרוס היא פשוט לימונדה עם טקסטורה יותר עשירה וטעימה בזכות תהליך הבלנדר.

האם אפשר להוסיף עוד פירות ללימונדה? כן, פירות יער, תותים, או אפילו מנגו מוסיפים מסיבה וייחודיות.

אם אני רוצה לימונדה קפואה, מה לעשות? פשוט להקפיא את הלימונדה במקפיא כמה שעות ולמזוג לכוס עם מים מתוקים.

מה התוספות הכי טובות ללימונדה? אפשר להוסיף פרוסות קיץ כגון קיווי או תות פריזאי.

איזה חלבון ניתן להוסיף? אם מעוניינים בהם עשירים יותר, אפשר להוסיף דחוס טופו או אפילו שמן זית.

וזהו! אתם אוחזים בלימונדה גרוס מעלפת שתשאיר אתכם עם חיוך על הפנים. אל תשכחו לשתף עם החברים, כי מה שיותר טוב – מגיע לכולם! שתפו את המתכון ותנו להם לטעום את ההשתגעות הזאת!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *