מתכון לרוטב לחסה עם מיונז שיגרום לכם להתמכר!

רוטב לחסה עם מיונז – המתכון המושלם לרענון האוכל

דמיינו לכם סלט חסה שכולל עלים ירוקים, טריים ורעננים, אך מה שהופך אותו למיוחד זו התוספת המדהימה שאתם מוסיפים עליו – רוטב נוצץ שחולל מהפך בכל ארוחה. אתם יודעים איזה רוטב אני מתכוון? נכון, רוטב החסה עם מיונז! כשאתם מדברים על רטבים, זהו אחד מהרוטבים הממכרים והאגדיים שיפתחו לכם את התיאבון ויסחפו את החיך שלכם.

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4-6 אנשים

המרכיבים הדרושים

בכדי להכין את רוטב החסה המושלם, תצטרכו את הרכיבים הבאים:

  • 1/2 כוס מיונז (הכי טעים שיש)
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כף דיאג'ון חרדל (מוסיף קיק מעניין!)
  • 1/2 כוס יוגורט טבעי (לגרסה קלילה יותר)
  • 1 כפית כוסברה קצוצה (אופציונלי, אבל משוגע על הטעם שלה!)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית כפית מלח כשר
  • 1 כוס חסה שאפשר לקצוץ לעיגולים

כמו שאתם יודעים, ניתן לשדרג את המתכון הזה לגמרי. רוצים לגרסה טבעונית? פשוט החליפו את המיונז ביוגורט סויה ומנטרלים את כל המוצרים החלביים. גם לגרסה ללא גלוטן קל למצוא פתרון על ידי השימוש בחומץ שאין בו גלוטן.

שלבי ההכנה

ברגע שאתם מתארים את שלבי ההכנה, יש משהו שניתן לשים אליו לב: קצב ההכנה בהחלט ישפיע על התוצאה הסופית. נכון, זה מה שחשוב בדרך כלל בחיים – הקצב! אבל בשלב הזה, יש דרכים למקסם את הטעם לקצה גבול האפשר!

  1. קחו קערה בינונית ושימו לתוכה את המיונז.
  2. הוסיפו את חומץ התפוחים ואת חרדל הדיאג'ון וערבבו היטב עד שהמרכיבים מתמזגים לחלוטין.
  3. אם אתם רוצים לגרסה או
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *