מתכון פינה קולדה קל שמטריף את החושים

מתכון אגדי לפינה קולדה מושלמת!

אין כמו כוס פינה קולדה מרעננת בימי הקיץ החמים או בזמן חופשה tropical! היא נוסעת בנו למקומות רחוקים עם חופים ומלונות בוטיק, נשבית אותנו בטעמה המדהים והאקזוטי. יש משהו בסמיכות של האננס והקוקוס שמביאה למצב רוח טוב – שתיים מתוך הטובות שיש! אם אתם נמשכים לרעיונות יצירתיים וטעימים, בואו נתחיל במתכון המעלף הזה. הקוסם של הקיץ – טעים, נימוח, ואפילו ממכר!

זמן הכנת המתכון, רמת הקושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספר מנות: 4 כוסות

הרכיבים הדרושים

לפני שנצלול לתוך ההכנה, נדרשים לנו מספר רכיבים מדהימים שהופכים את הפינה קולדה שלנו למושלמת. זוהי לא רק משקה, זהו חוויה! אז בואו נתחיל:

  • 1 כוס חלב קוקוס (160 מ"ל)
  • 1/2 כוס מיץ אננס (120 מ"ל)
  • 1/2 כוס רסק אננס (75 גרם)
  • 1/2 כוס רום לבן (120 מ"ל) או רום כהה, תלוי בטעמים שלכם
  • 1 כוס קוביות קרח (או יותר, אם דחף מציף אתכם)
  • לציפוי: שבבי קוקוס קלויים או אננס מיובש
  • לפי טעם: מעט סוכר או דחף טעיםות חיים!

אפשרויות חלופיות

למי שמעדיף גרסה דלת קלוריות, אפשר להמנע מהרום או להשתמש ברום בטעם כשות, דבר שיביא לכם את הרושם עם פחות אלכוהול. אם אתם צמחונים, תחום הקוקוס יהיה הבחירה הנכונה. ומי שמתעניין בריאות, אפשר להחליף את הסוכר בדבש או ממתיקים טבעיים.

שלבי ההכנה

עכשיו הגיע הזמן לעבור לשלבים של ההכנה. באים לנו למלא את הכוסות בטעמים מטריפים!

  1. מוסיפים את חלב הקוקוס, מיץ האננס, רסק האננס והאם בוחרים ברום – לערבל באופן טוב.
  2. מוסיפים קוביות קרח, ומזמינים את הבלנדר לעבודה!
  3. מערבלים עד שהתערובת משגעת, אוורירית ומעורבת היטב. ההרגשה היא כמו לעוף על ענן!
  4. ממלאים כוסות ומקשטים בשבבי קוקוס קלויים או עם חתיכות אננס מיובש, לטעימה חמימה יותר.
  5. נשמו עמוק, החוויה מגיעה! כשהכוסות מלאות, קחו נשימה!

תוספות או שדרוגים אפשריים

כאן אתם יכולים להיות יצירתיים! נסו להוסיף קצת ג'ינג'ר מגורר שהופך את המשקה לאקזוטי יותר. או אולי טיפה קינמון שישדרג את הרעננות. את האורחים שלכם תעקבו – הם יהפכו מכפירים לחובבי פינה קולדה!

שאלות ותשובות

איך מכינים פינה קולדה אפילו בלי אלכוהול?

פשוט, ניתן להשמיט את הרום ולהוסיף יותר חלב קוקוס או מיץ אננס, והנה לכם גרסה מרעננת ולא פחות מהנה.

האם אפשר להכין את זה מראש?

בוודאי! אתם יכולים להכין את התערובת מראש, לשמור במקרר ולאחר מכן להוסיף קרח ולהגיש בקלות.

מה כדאי לשים בקישוט?

שוב, תוספות מדהימות! אתם יכולים להשתמש בשבבי קוקוס קלויים, פרוסות אננס או אפילו פירות טריים נוספים, כמו פטל או תותים.

האם זה בריא?

בהחלט! עם רכיבי הקוקוס והאננס, זה מקור טוב למינרלים וויטמינים. כמובן שצריך להקפיד על כמויות האלכוהול על מנת לשמור על בריאות.

מה ההבדל בין רום לבן לרום כהה?

הרום הלבן יותר קל ומספק טעם פחות חזק. הרום הכהה הוא עשיר יותר ומביא לסבסוב טעמים. בחרו בהתאם להעדפות טעם שלכם.

אפשר לכפול את כמות המרכיבים?

בוודאי! אם אתם מתכננים מסיבה, אל תהססו לשחק עם הכמויות כפי שתרצו!

האם כדאי להכין את זה בלי בלנדר?

למרות שבבלנדר התוצאה יוצאת קסומה במיוחד, אפשר לערבב ידנית במיכל מתאים, אך תצטרכו לשים לב שהכל מתערבב היטב.

איך יודעים שהפינה קולדה מוכנה?

התמזגות הטעמים! כאשר כל המרכיבים מתמזגים לשמיים ואווריריות, אתם יודעים שזה הזמן למזוג לכוסות.

מה עוד אפשר לשדרג במתכון?

נסו להוסיף קצת דחף של נענע או מנטה – זה יכול לקרות באופן פנטסטי!

האם אפשר להכין גרסה טבעונית?

בהחלט! כל מרכיב בתפריט טבעוני מצוין, זה לא משנה מה שאם מונע אלכוהול!

לסיכום, הכנת פינה קולדה מעולם לא הייתה כל כך קלה ומרעננת! אז תשתפו את המתכון המטריף הזה עם חברים ובני משפחה, ולתת להם לדעת על הנאה רעננה זו. זה הזמן להכנס למטבח וליצור, כי אם לא הפינה קולדה הזו, אז מה?!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *