נאגטס עוף מקדונלדס: מתכון סודי למעדן טעים

נאגטס עוף בשילוב פיצות צליל פצצה

אין דבר יותר משגע מאוכל שמזכיר את הילדות. ומי לא זוכר את הפעם הראשונה שהכין נאגטס עוף בבית? טוב, אם אתם גודלים עם אבא או אמא שדיברו על זה, אפשר להבין אותם. הנאגטס העוף האגדי הזה פשוט מתמזג בתודעה שלנו, והבליס שלו יכול להיות ממכר. תארו לעצמכם פיסת עוף מונחת פרוסה, עטופה בפנקו שמשחום בריגול גבוה, שמביאה טעמים מתפרצים. נשמע טוב? אז זה הזמן להתחיל לבשל! וכן, זה מדהים בדיוק כמו שזה נשמע!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כעת, בואו ניכנס לעקרונות העמידה לפני הכנה של הנאגטס שאנחנו מכירים. הנאגטס שלנו יוצרים שילוב מושלם של טעמים, ועם מגע עדין ושדרוג טעים, הם המחמאה המושלמת לכל מנה.

  • 500 גרם עוף טחון
  • 100 גרם קמח שתיים
  • 1 ביצה גדולה
  • 100 גרם פירורי פנקו
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום (לצבע מרהיב)
  • 1/2 כפית חרדל אנגלי (לטעם שיגעון)
  • שמן עמוק (לטיגון)

אם אתם בשדרוג בריאותי, אתם יכולים לשקול להשתמש בעוף מבושל במקום טחון, או לנסות לעשות את המתכון על בסיס קמח חומוס או קמח שקדים. זה לא אומר שזה לא יהיה משגע – אדרבא!

שלבי ההכנה

  • חממים סיר עם שמן לטיגון.
  • בקערה גדולה, מעבירים את העוף הטחון, הקמח, הביצה, והמלח.
  • מוסיפים את הפפריקה, הכורכום והחרדל לקבלת טעם פנדמוני.
  • מעבדים את כל החומרים עד שהתערובת אחידה.
  • מצפים את הנאגטס בפירורי הפנקו.
  • המון אהבה – עוטפים טיפה יותר כדי להשיג פריכות מושלמת.
  • כששמן חם, משרים את הנאגטס לתוך השמן.
  • מטגנים עד שהעור משחים וזכה.
  • מעבירים את הנאגטס למגבת לספיגת עודף שמן.
  • מגישים עם רוטב ברביקיו או סוטי נוסף לטעמי שיגעון!

וכך רק מתחילים המהפכה במטבח שלכם. בשלב הזה, הדמיון כבר מאבד רסן, נכון? אפשר לחשוב על שילובי טעמים נוספים כמו צ'ילי, שום או תוספת של שעועית לבנה כדי להפך את הנאגטס לכל שבכת ללקק את האצבעות.

תוספות ושדרוגים אפשריים

נאגטס הם מושלמים בדיוק כמו שהם, אבל שוב במטבח, תמיד יש מקום לשדרוגים. אם רוצים לצחוק על עצמן, ניתן להכין טבילה עשירה מקטשופ, סויה עם דבש, או אפילו להכין סלט מרענן בצד – ואפילו פיקסל מאפרסקים או של סלט כתום מקטניות ואף גבינות משגעות.

שאלות ותשובות

מה אני יכול להחליף אם אין לי פנקו?
ניתן להשתמש בפירורי לחם רגילים או בתירס טחון אם רוצים טעם חד יותר.

האם זו מנה שמתאימה לאירוח?
בוודאי! הם מדהימים כשהאורחים מדליקים את המוזיקה המושלמת ותרים בדרכם למציאות של טעמים נפלאים.

האם אפשר להכין את הנאגטס בתנור?
כן! פשוט מניחים את הנאגטס על רשת ואופים בחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות.

האם אני יכול להשתמש בעוף קפוא?
כן, כדאי להפשיר את העוף לפני השימוש, אבל זה לא ימנע מהם להיות אגדי.

איך לשמור על הנאגטס במהלך כל היום?
שימרו בקופסה אטומה במקרר, זה יישאר גם יום נוסף במקום הקר.

מתי אני אסיים את השלב האורחתי?
עליכם לטגן את הנאגטס עד גובה הזהבה, לא מראש, אבל חכה שם, זה ישלם בזכות איכות ובזמן אינטנסיבי.

האם אני יכול לעשות נאגטס עם כוסמת?
בהחלט! כוסמת טחונה תהיה גודלה מצוין לנאגטס טעים במיוחד.

כמה זמן ניתן לשמור את הנאגטס בהקפאה?
נאגטס יכולים להחזיק בין שבועיים לשלושה בהקפאה.

האם נאגטס עוף בריאים?
בהכנתם הביתית ניתן לשלב רכיבים בריאים יותר כמו קמח חומוס, וזה הופך אותם להרבה יותר טובים לגוף.

אם אני רוצה שהנאגטס יהיו חריפים יותר?
קצת פפריקה חריפה או פלפל צ'ילי יעשו את העבודה ויהפכו אותם לטעימים ומעוררים השפעה!

אם גם אתם נלהבים מהמנה המדהימה הזו, שתפו את המתכון הזה עם חברים ברשתות חברתיות ותתנו להם לגלות את נפלאות הביתיות! מי יודע, אולי נצפה בספר המתכונים שלכם מלא באותם נאגטס משגעים!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *