נאגטס של מקדונלדס: המתכון הסודי שכולם רוצים!

"`html

מתכון לנאגטס של מקדונלדס

שום דבר אינו משתווה לטעימה הראשונה מנאגטס משגעים! הציפוי הזהוב, הפריך, והבשר הרך והעסיסי בתוכם, פשוט ממכר. זוהי חוויית אכילה שלא ניתן לשכוח, והיום יש לנו מתכון אגדי שיאפשר לכם להכין את הנאגטס המושלמים של מקדונלדס בבית. קדימה, הצטרפו אלינו למסע הקולינרי הזה, ותראו איך אפשר ליצר מאכלים מהירים, טעימים, ובריאים שאין להם תחליף. זהו מתכון שהילדים והמבוגרים כאחד יישארו איתו עם טעמים וזכרונות במהלך שנים רבות!

זמן הכנת המתכון: 30 דקות | רמת קושי: בינונית | מנות: 4-6

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מנות: מתאים ל-4-6 אנשים

המרכיבים הדרושים

כעת, לאחר ששיתפנו את ההתלהבות שלנו מהמנה המדהימה הזו, בואו ניגש לרכיבים. המנה הזו דורשת חומרי גלם פשוטים והמון אהבה. במיוחד כשמדובר במתכונים ביתיים – כמו של אמא, או של סבתא. המידע הזה רק מוסיף חום ומסורת למנה.

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 ביצה גדולה
  • 100 גרם קמח (אפשר להשתמש בקמח תפו”א לגרסה ללא גלוטן)
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן לטיגון

רמזים לגבי רכיבים חלופיים

אם אתם מחפשים גרסה טבעונית, תוכלו להחליף את עוף בפירה טופו דחוס או בגרגרי חומוס מעוכים. פשוט תוסיפו טעמים נוספים כמו כמון או כוסברה. ובכן, מתכון לנאגטס ללא גלוטן? פשוט החליפו את הקמח הרגיל בקמח תפו”א ומרכיבים נוספים שמזינים את המנה במרקמים מושלמים.

שלבי ההכנה

ועכשיו, אחרי שצברנו את כל החומרים, נקדיש רגע לתהליך ההכנה. לא תאמינו כמה זה קל ומהיר – כמעט כמו להזמין משלוח, רק יותר טעים!

  1. מניחים את חזה העוף הטחון בקערה גדולה.
  2. מוסיפים את הביצה ושולפים טוב. חשוב להרגיש טקסטורה נימוחה.
  3. מתבלים עם אבקת השום, פפריקה, מלח ופלפל, ומערבבים עוד פעם.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  5. מעבירים את פירורי הלחם לקערה נוספת.
  6. מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
  7. לוחצים מקצת מהתערובת בידיים (כמו לעצב צורת פלאפל) ומקפלים בפירורי לחם.
  8. מטגנים את הנאגטס מכל צד עד שהם מזהיבים (בערך 4-5 דקות לכל צד).
  9. מניחים על נייר סופג להורדת עודפי שמן.
  10. מגישים חם עם רטבים אהובים!

שדרוגים ותוספות אפשריות

נאגטס הם המושלם בכל גרסה! אתם יכולים להכניס לתוך התערובת גזר מגורר, קישואים או רצועות תפו”א, להכנת גרסת ירקות. רוצים לשדרג? הכינו רוטב ברביקיו, רוטב שום-שמן או רוטב חריף, ופשוט תיהנו!

שאלות ותשובות

איך יודעים אם הנאגטס מוכנים?
כשהם מזהיבים מבצדדים, זה הזמן להוציא אותם! גם הריח המופלא ייתן לכם רמז שהגיע הזמן.

אפשר לאפות את הנאגטס במקום לטגן?
בטח! שימו בתנור על חום גבוה, בערך 200 מעלות, ושרפו אותם במשך 20-25 דקות, עד שהן מזהיבות.

מתי הכי טוב להגיש את הנאגטס?
שהם טריים! היעזרו באורחים, הוסיפו רטבים, ופשוט תהיו בטוחים שייתקבלו מחמאות רבות.

הלחם בהם השתמשתם – האם הוא משנה את הטעם של הנאגטס?
לגמרי! תוכלו להשתמש בלחם טרי, טוסט או פירורי לחם מתפו”א – לכל אחד מהם יש אופי ונעימות אחרת.

אפשר לשמור את הנאגטס במקרר?
כן! שימו בקופסה אטומה, הם יחזיקו כמה ימים, ואפשר להקפיא גם.

האם אפשר להכין כמות כפולה?
בהחלט! פשוט הכפילו את כמות העוף והשאר – כך תוכלו להפתיע את החברים עם המנה המושלמת!

האם המנה מתאימה לילדים?
לא רק שזה מתאים, אלא אצל ילדים זה המשגע ביותר! קלאסיקה במיטבה.

יש רעיונות לשדרוג הרטבים?
כמובן! חמאת בוטנים, עגבניות חריף, סויה מגניבה ישי כולם כאן כדי להשתתף.

כמה זמן אפשר לאכול את הנאגטס אחרי הבישול?
אם אתם אוכלים אחרי יום, וודאו לחמם אותם לפני, אחרת הם עלולים לאבד את הטקסטורה.

תוכלו להמליץ על תוספות?
כמובן! סלט קיץ רענן או גם צ’יפס פריך מצד אחד, וכך יהיה פשוט מושלם!

עכשיו כאשר הכנתם את הנאגטס המדהימים הללו, הגיע הזמן לשתף את המתכון הזה עם חברים ברשתות החברתיות ולגרום גם להם לטעום את המנה הכי טעים שיש! תזכרו, אוכל טוב מעביר חוויות, וזכרונות הם מה שנשאר. בתיאבון!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *