עוגיות שקדים רכות שלא תוכלו להפסיק לאכול

עוגיות שקדים רכות – מתכון אגדי

כאשר אנו מדברים על עוגיות, יש משהו מיוחד שיש בעוגיות שקדים רכות. הרכות המדהימה שלהן עם ניחוח שקדים עז פשוט משגע. אנחנו נלמד איך להכין את העוגיות המושלמות האלה, שכשהן יוצאות מהתנור, כל הבית מתמלא בריח משגע שלא תוכלו לעמוד בפניו. אז מוכנים? בואו נתחיל!

זמן ההכנה והמשאבים

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן אפייה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 20-25 עוגיות (תלוי בגודל)

הרכיבים הדרושים

  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם קמח (לגרסה ללא גלוטן, החליפו בקמח שקדים)
  • אבקת סוכר למפ sprinkle

כדי להקפיץ את הטעמים של העוגיות שלנו, נוכל להוסיף מעט קינמון או קליפת תפוז מגורר. אה, מה שחשוב לדעת על השקד: הוא מכיל חומצות שומן אומגה 3 שמסייעות לבריאות הלב! אז אפשר להרגיש טוב עם כל ביס.

שלבי ההכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  • במסגרת קערה גדולה, מערבבים את השקדים הטחונים, הסוכר והמלח.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים עד שהתערובת נעשתה חלקה.
  • מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים שוב.
  • לאחר מכן, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
  • מניחים בכף עוגיות בקוטר של כ-3 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהן מופרדות מעט זו מזו.
  • מניחים בשכבת אבקת סוכר מעל כל עוגיה.
  • אופים בתנור במשך כ-15 דקות או עד שהעוגיות זהובות מעט בצדדים, אך רכות במרכז.
  • נותנים לעוגיות להתקרר על רשת, ואז מוכנים לאכול!

עכשיו כשאתם מצוידים בשלבים הסודיים, נוכל לדבר על כמה חלופות. למי שמחפש גרסה טבעונית, ניתן להחליף את הביצים ב-1/4 כוס של רסק תפוחים או בננה מרוסקת. אפשר גם לשדרג את המתכון הזה עם אגוזים קצוצים לקראנץ' משגע ולא צפוי!

תוספות או שדרוגים אפשריים

  • הוספת שוקולד מריר לקוביות או שוקולד חלב לקראנץ' מתקתק.
  • לגרסה יותר הדרית, אפשר להוסיף קליפת תפוז קינמון.
  • מניחים שזיפים מיובשים קצוצים או צימוקים לתוך התערובת.
  • אם אתם רוצים להפתיע עוד יותר, נסו להחליף את השקדים באגוזי לוז טחונים.

שאלות ותשובות

מה אפשר לשים במקום קמח?
כן, כמובן. אם אתם רוצים גרסה דלת גלוטן, שקדים טחונים או קמח אורז יכולים להיות חלופה מצוינת.

האם אפשר להקפיא את העוגיות?
בהחלט! עוגיות שקדים רכות נוטות להישאר רכות גם לאחר ההקפאה. קחו אותן, הניחו אותן בשקית ניילון, ונהדרות to go!

כמה זמן לוקח להכין את העוגיות?
לאחר 20 דקות הכנה ו-15 דקות אפייה, תוכלו לשבת ולאכול את העוגיות המדהימות האלו.

עד כמה הן בריאות?
המזון הזה מכיל שקדים, שמכילים חלבון, סידן וחומצות שומן בריאות. מי אמר שעוגיות לא יכולות להיות בריאות?

איך אפשר לדעת מתי העוגיות מוכנות?
כשתשימו לב שהן מתייצבות בצדדים ודרגת הזהב נראית טובה, אתם בדרך הנכונה.

האם אפשר להשתמש בשקדים קלויים?
נכן, אתם מוזמנים להשתמש בהן! זה ייתן טעם נוסף ורוגע אווירתי לעוגיות.

מה ניתן להגיש עם העוגיות?
אין כמו כוס תה חם או קפה טוב לצד העוגיות המושלמות האלה.

האם אני יכול להוסיף קינמון?
בהחלט! תוספת קינמון בהחלט יכולה לתת לתערובת את הטוויסט המיוחד הזה וליצור טעמים שמעלפים.

האם ניתן להשתמש בתחליפים ללא סוכר?
כמובן! ספרים חולקו בתחליפים כאלו, מפית שלהן צריכה להתווסף בזהירות כדי לא לשנות יותר מדי את המרקם.

כיצד כדאי לשמור את העוגיות?
שמרו אותן בקופסה אטומה במקום יבש. כך הן יישארו רכות ונימוחות למשך שבועיים לפחות.

וזהו! עכשיו חאפנו את המתכון אחור, אכלנו, דיברנו קצת על תוספות והכנתם לכבוד המושלמות האלו. אל תשכחו לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות עם חברים ובני משפחה. מי לא רוצה עוגיות מדהימות לשבת עם כולנו?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *