אונטריב בסו ויד המושלם: מדריך להכנה קלה

אונטריב בסו ויד – מתכון אגדי!

רציתם מתכון שאפשר להכין אותו ברוגע, כזה שיתן לכם תוצאה מדהימה ולא ידרוש מכם לעבוד קשה? הגעתם למקום הנכון! אונטריב, בשר נימוח ומושלם, שמוכן בעבודת יד, בקפדנות ובאהבה. התהליך לא רק שאינו מסובך, אלא גם מאפשר לנו לשכוח מהבישול ל-24 שעות, כשהבשר משביח את טעמו בזמן הזה. אתם לא מבינים את השיא של הנימוחות הזה? אתם פשוט חייבים לנסות.

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 24 שעות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספר מנות: 4-6 אנשים

הרכיבים הדרושים

אז מה נצטרך כדי ליצור את המנה המעלפת הזאת? הגיע הזמן להכנות! כוס בירה זורמת דרככם, ונתח הבשר מחכה לכם. הרכיבים הם סמלים לקיץ, חום ואהבה, ולדעתנו, מספקים גם טעמים ממכרים!

  • 1.5 ק"ג אונטריב פרוס
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 כפות מלח גס
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 1/4 כוס בירה כהה (למה לא לשתות קצת בזמן הבישול?)
  • עשבי תיבול טריים כמו רוזמרין וטימין (לתוספות נלווית)

מרכיבים חלופיים

במידה ואתם טבעונים, תוכלו לשנות מעט את המתכון. שימוש בנתחי טופו, למשל, יכול להעניק לכם קינוח טעים ורענן. בגרסה ללא גלוטן, השתמשו רק בחומץ בלסמי שלא מכיל גלוטן.

שלבי ההכנה

ועכשיו, לאחר שהכנו את כל החומרים, הגיע הזמן שנצא לדרך! בואו נתחיל עם שלבי ההכנה. ההתרגשות בשיאה – זה הזמן לגלות את העולם המופלא של הבישול!

  1. מניחים את נתחי האונטריב בקערה גדולה.
  2. במגזרת קטנה, מערבבים את כל התיבול: שום, מלח, פלפל, פפריקה, שמן זית וחומץ בלסמי.
  3. שופכים את התבלינים על האונטריב ומעסים היטב (תנו לאהבה שלכם בנוגע לבשר להיכנס).
  4. מניחים את הבשר בשקיות סוויד, דואגים שכל הנוזלים יהיו בסמוך לבשר.
  5. מניחים את השקיות במים חמים (בערך 55 מעלות צלזיוס) לתהליך סו וויד שיימשך 24 שעות.
  6. לאחר 24 שעות, הוציאו את הבשר מהשקית ויבשו אותו בנייר סופג.
  7. באותה המחווה של בישול, מחממים מחבת עם מעט שמן ומניחים את האונטריב, צולים אותו על כל צד עד שהוא מתקרמל.
  8. מלטפים את הבשר בברווז על מנת שיתפוס טעם קריספי מרהיב.
  9. מניחים את הבשר לנוח סביב 10 דקות לפני חיתוך לצלחות.

תוספות ושדרוגים אפשריים

היה לכם לענג את עצמכם במתכון הזה? כדאי להשקול להוסיף כל מיני תוספות ככל העולה על רוחכם – פירה מתפוחי אדמה, ירקות מאודים או סלט רענן שיתבל את המנה. ואם אנחנו כבר מדברים על פירה, אז למה לא להכין אותו עם חמאה וקרם פרש, כדי שהמרקם יהיה כל כך אוורירי שתרגישו כאילו אתם ישנים על ענן!

שאלות ותשובות

מה זה סו וויד?
סו וויד היא שיטה לבישול האוכל בטמפרטורה נמוכה ומדויקת במים חמים. התוצאה היא בשר רך ומוצלח, יש שימשיכו לאהוב זאת במיוחד.

האם אני יכול להשתמש בנתחים אחרים?
בוודאי! שיטות סו וויד מתאימות גם לנתחים אחרים של בשר כמו צלעות או חזה עוף, וגם לדגים.

כמה זמן אני יכול לשמור את הבשר לאחר הבישול?
אם אתם אוהבים אוכל, הכי טוב לאחסן אותו עבור שתיים-שלוש נערות.

איזה תוספים טובים יתאימו לאונטריב?
תוספות מגוונות יהיו כמו פירה, עגבניות קלות או רטבים מתוקים כמו רוטב תמרים.

תוך כמה זמן עלי להשתמש במתכון לאחר שהוא מוכן?
מתכון זה עדיף כשהוא נאכל מייד לאחר הבישול, אך אפשר לשמור אותו במקרר יומיים.

האם המתכון מתאים לילדים?
בהחלט! הטעמים מעודנים והמראה פשוט ממכרים!

האם אפשר להכין את המתכון עם מחבת ברזל יצוק?
כמובן! במחבת ברזל יצוק אפשר להשיג את הקריספיות המושלמת.

אפשר להכין סו וויד ללא מכונת סו וויד?
בהחלט, אפשר להשתמש באמבט מים ואז להוסיף חום בעזרת טמפרטורה נמוכה במחבת או בתנור.

האם הכנת רבה אחת מספיק לכל המשפחה?
כן, המתכון הזה בהחלט מספק 4-6 מנות, תלוי בתיאבון.

איך אדע אם האונטריב מוכנה לאחר ההשריה?
הבשר יהיה רך ונעים למגע, זה בדיוק הזמן להוציא אותו ולהתחיל לחגוג!

אל תשכחו לשתף את המתכון המושלם הזה עם החברים ברשתות החברתיות! זה הדורש שיתוף מחדש!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *