בשר בנינג'ה גריל: הטכניקות שיביאו לתוצאה מושלמת

מתכון לבשר בנינג'ה גריל משגע

בואו נדבר על נינג'ה גריל. החבר הזה לא רק חוסך לנו זמן, אלא גם מצליח להוציא מהבשרים שלנו את כל הטעמים המדהימים שאפשר לדמיין. כשהברווז טרי ועסיסי, כשהפרגיות מתיישבות על הפלטה בגאווה, כל ביס הוא חגיגה. זה הזמן לצלול למתכון בשר מהסרטים, כזה שיגרום לכם ללקק את האצבעות עד שהן יברקו. אז קחו נשימה עמוקה, כי הם לא יכולים להחמיץ את זה!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הבשר בנינג'ה גריל שהכנתם לעצמכם, נזדקק למרכיבים הבאים:

  • 1 ק"ג נתח בשר בקר איכותי (כמו אנטריקוט או צלי)
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית כורכום
  • תיבול נוסף לפי טעם (כמו פרוסות גזר או בצל לשדרוג)

אם אתם רוצים לגרסה טבעונית או דלת פחמימות, אפשר להמיר את נתח הבשר בקוביות טופו או חזה עוף. טופו, במיוחד, לוקח את כל הטעמים המדהימים שאתם מכניסים אליו והופך אתכם לאמנים במטבח.

שלבי ההכנה

במהלך ההכנה, תהיו מופתעים מהתוצאות. הגיע הזמן להתחיל! הנה השלבים:

  1. חוצים את הבשר לנתחים בגודל אחיד.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את שמן הזית, שום קצוץ, רוטב סויה, דבש, פפריקה חריפה, מלח וכורכום עד שהמרכיבים מתאחדים.
  3. מוסיפים את נתחי הבשר לתערובת ומוודאים שהם מצופים היטב.
  4. מניחים את הבשר במקרר למשך 30 דקות לספיגת הטעמים.
  5. מחממים את הנינג'ה גריל על חום גבוה.
  6. מניחים בזהירות את נתחי הבשר על הגריל ולא מכסים למשך 5-7 דקות.
  7. מהפכים את הבשר ומבשלים מצד השני למשך 7-10 דקות נוספות.
  8. מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח למשך 5 דקות.
  9. מגישים חם עם תוספות אהובות עליכם.

לרוב, תהליך הכנת הבשר יכול להיראות פשוט, אך כשחשים את הארומה המדהימה שמתפשטת, מתווספת אווירה מפנקת במיוחד. המדויק הוא שה תודה אישית לכל גריל עוף ומנגל ששמרנו לאורך השנים.

שדרוגים ותוספות אפשריות

על מנת לייצר מנות משוגעות ומדוברות, אפשר להוסיף כמה דברים. למשל:

  • וגזים: שדרוג המנה עם תוספות של ירקות צלויים כמו קישואים, חצילים או בצל.
  • סלט צד: סלט ירקות מרענן עם רוטב ויניגרט, שיעניק ניגודיות נפלאה.
  • תוספת פחמימות: פירה קלאסי או אורז שבושל במקביל.

האפשרויות הן אגדי, וכל בחירה שנעשית תשדרג את הארוחה לרמות שלא ידענו. אני ממליץ לכם להתנסות עם טעמים שונים, לראות מה מתאים לכם הכי טוב. כל עונה ונינוהו שלה, והחומרים הכי טריים בסביבה.

שאלות ותשובות

האם אפשר להשתמש בבשר אחר מעבר לבקר? כן, כמובן! אפשר להשתמש בנתחי עוף או דגים – כל דבר יהיה טעים ומעלה.

מה אם אני רוצה טעם מתוק יותר? פשוט תוסיפו עוד דבש או אפילו סירופ מייפל; זה ייתן תוצאה משגעת.

כמה זמן כדאי להניח לבשר להתמרח במר marinade? עשרים דקות עד חצי שעה זה אידיאלי – יותר מזה וזה עלול להפוך את הבשר לרך מדי.

האם אפשר להכין את המתכון על מחבת? בהחלט! תהליך הבישול יהיה קצת שונה, אבל התוצאה עדיין תהיה מתהדרת.

מה הכי טוב להגיש עם הבשר? ירקות צלויים תמיד מוסיפים ניגודיות ואין כמו תפוחי אדמה בתוספת שמן זית ועשבי תיבול.

האם המתכון מתאים לאירוח? בהחלט! מדובר במשהו שכולם ייהנו ממנו.

איך אני יודע שהבשר מבושל כמו שצריך? עם מדחום בשר – טמפרטורה של 55-60 מעלות צלזיוס מבטיחה בשר לעיס.

אם אין לי נינג'ה גריל, יש אפשרויות אחרות? אפשר להשתמש בגריל רגיל, אבל אפשר גם להכין בתנור – התוצאות ידרשו התאמה בזמן.

כמה קלוריות יש במנה כזו? זה תלוי בסוג הבשר ובתוספות, אבל בדרך כלל זה יכול לנוע בין 300-600 קלוריות.

יהיה לי טעים אם אני אגזים עם התיבול? במילה אחת – בהחלט. התיבול ייתן לכם את הטעם המוחלט!

אז אחרי שדיברנו על הכל, אין שום סיבה לא להכין את הבשר המושלם הזה. שתפו את המתכון עם חברים, תנו להם לטעום את המנה המעלפת הזאת ואולי תבררו מי ישחזר את הצלחת יותר נכון!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *