גלידה פרווה ריץ ללא ביצים לשדרוג הקיץ שלך

"`html

גלידה פרווה ריץ ללא ביצים

מי לא אוהב ללקק את האצבעות אחרי מנה מתוקה ומרגשת? ולא סתם מתוקה, אלא גלידה פרווה ריץ מדהימה, ממכרת וענקית! כשחם בחוץ ומחפשים משהו מרענן, אנחנו מציעים לכם להכין את הגלידה שיכולה לשדרג כל קיץ. היא כל כך טעימה, כך שהילדים ישאלו "אימא, אפשר עוד?" והמבוגרים לא יפסיקו לחייך. אז קדימה, הבאנו לכם מתכון פשוט, מהיר ואפילו ללא ביצים כדי שכל אחד ואחת, כל הסבתות והאמהות, יוכלו לפנק את עצמם, את המשפחה ואת כל החברים. לא תשכחו את זה בקרוב, בטוח!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן קירור: 4 שעות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 6-8 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנתחיל להרכיב את הגלידה המושלמת, הנה הרשימה של כל המרכיבים שתצטרכו:

  • 1 ליטר חלב קוקוס קר או חלב שקדים
  • 200 גרם שוקולד מריר (מעל 70% קקאו)
  • 150 גרם סוכר חום כהה (או סוכר קנים טבעי)
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • קורט מלח

מדובר במרכיבים מאוד פשוטים, אבל ברגע שהם מתאחדים, התוצאה היא פשוט אגדה! אתם יכולים לשדרג את הגלידה הזו על ידי הוספת קצת שוקולד לבן, אגוזי לוז קצוצים או אפילו פירות טריים כמו בננות או תותים.

ההכנה של הגלידה הנפלאה

אז אחרי שאנחנו מוכנים לדרך, הנה השלבים שיביאו אותנו לגלידה המושלמת:

  1. נמיסים את השוקולד המריר בנפרד על ידי חימום על בן מארי (סיר על גבי סיר עם מים רותחים), או במיקרוגל וזהירות לא לחרוך!
  2. בקופסה גדולה, מערבבים את חלב הקוקוס או החלב השקדים עם הסוכר החום ותמצית הווניל לצמצם את חלקי הסוכר.
  3. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב עד שהתערובת מתאחדת ומקבלת צבע כהה ומעלף!
  4. מניחים את התערובת בתבנית מתאימה (למשל תבנית קפיצית) או בקופסה.\
  5. מכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות עד שהגלידה קופאת לחלוטין.
  6. לפני ההגשה, הוציאו את הגלידה למספר דקות מהמקפיא כדי שיהיה קל יותר להוציא ממנה כדורים.

חלק מהדבר הנפלא בגלידה הזו הוא שהיא *ללא ביצים*! כלומר, היא מתאימה אפילו לצמחונים ולאלה מאיתנו המחפשים להימנע ממוצרים מהחי.

תוספות ושדרוגים אפשריים

אם אתם רוצים לקחת את הגלידה לרמה עוד יותר גבוהה, יש כמה שדרוגים שמומלץ לנסות:

  • להוסיף שבעה חצאים של אגוזי לוז או שקדים קצוצים לתערובת.
  • להוסיף רבע כוס שוקולד מריר קצוץ לתערובת לפני שמכניסים לקפיאה.
  • לטפטף מעט שמן קוקוס מעל הכדורים ההגשה לקישוט.
  • להתנסות עם טעמים נוספים כמו קפה, אגוזי מקדמיה או פירות יער.

שאלות ותשובות

מה אפשר לעשות אם רוצים להכין את הגלידה עם טעמים שונים?
יש הרבה דרכים לשדרג את הגלידה! אפשר להוסיף דחיסות כמו אבקת קקאו לח בשביל טעם שוקולדי יותר, או גרגרי קפה כדי לקבל טעם קפה מעניין.

איך כדאי לשמור את הגלידה?
שמרו את הגלידות בשקית אטומה כדי למנוע להן לספוג ריחות מהמקפיא.

מה לקנות אחר כך אם אני אוהב קינוחים?
קינוחי פרווה כמו מוס שוקולד עשיר או עוגת ביסקוויטים יכולים להוות תוספת נפלאה!

האם ישנה אפשרות להכין את הגלידה חלקה יותר?
כמובן! פעם הבאה שתבצעו את המתכון, תוכלו לנסות טחינה של התערובת בבלנדר לפני שהשוקולד יתוסף.

האם ניתן להמיר את החלב לחלב אחר?
בהחלט! אם אתם רגישים ללקטוז תוכלו להשתמש בחלב שקדים, אגוזי קוקוס או חלב סויה.

האם אפשר להשתמש בשוקולד חלב?
כן, אבל אם תבחרו בשוקולד חלב זה עלול לשנות את טעם ועוקץ הגלידה, אם זה מה שאתם מחפשים!

איפה ניתן לקנות חלב קוקוס איכותי?
רוב החנויות הטבעיות או הסופרמרקטים הגדולים מציעים חלב קוקוס טהור, אז הקפידו לבדוק תוויות.

מה הדרך הנכונה לגשת לגלידה לאחר הוצאתה מהמקפיא?
הוציאו לרגע את הגלידה והניחו לה לעמוד כחמש דקות לפני המיצוי.

מה לגבי תוספת פירות על הגלידה?
פירות כמו תותים, בננות או קיווי יכולים לשדרג את המנה ולעשות אותה יותר מרעננת ולא פחות מהנה!

האם אפשר להכין את הגלידה מראש?
כן, הגלידה הזאת מושלמת להכנה מוקדמת. היא שומרת על איכותה במקפיא במשך שבועיים!

אז מה חשבתם? אם גם אתם רוצים לטעום את הגלידה המושלמת הזאת, אל תהססו לשתף את המתכון הזה עם משפחה, חברים ועמיתים לעבודה!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *