צ'יפס קפוא בנינג'ה גריל: המתכון המושלם לאראוחת ערב

צ'יפס קפוא בנינג'ה גריל – המתכון המושלם!

נתחיל מהשורה התחתונה – מתכון הצ'יפס הקפוא בנינג'ה גריל הוא לא סתם ריקוד של טעמים! מדובר בחוויה מדהימה, שמספקת לנו את הצ'יפס הכי טעים שיש, ללא כל בעיות השמן והקלוריות הרבות שכולנו רוצים להימנע מהן. בניגוד לשיטות הכנה אחרות, הנינג'ה גריל יודע להפוך כל קרטון צ'יפס לקסם מעלף, וכשאנחנו מכניסים אותו למכשיר המתקדם הזה, התוצאה היא לא פחות משגעת!

אז אם אתם מחפשים דרך מהירה, קלה וממכרה להכין צ'יפס פריך, זהו המתכון המושלם עבורכם. בעזרת מחוות מהירה ויכולת הכנה של תפריט עונג, אפשר להגיש את הצ'יפס המושלם בכל הזדמנות – בין אם זה בערב סרטים, פיקניק עם חברה או סתם פינוק לעצמכם. ההכנה כל כך קלה, שאתם תרגישו כאילו אתם מנצחים בפרס ציונים במטבח.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: קל
  • כמות מנות: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנצלול לתוך שלבי ההכנה, כמובן שאי אפשר בלי להבין מהם הרכיבים שדרושים לנו למנה הזאת. מרכיבי הצ'יפס הקפוא בנינג'ה גריל הם פשוטים וגם באופן מפתיע – בריאים!

  • 1 ק"ג צ'יפס קפוא (מוקפא)
  • 2-3 כפות שמן זית (או שמן קוקוס)
  • מלח לפי הטעם
  • תיבול נוסף כמו פפריקה, כמון או שום כתוש (אם רוצים להוסיף טעמים מיוחדים)

רבים מאיתנו שואלים מה היתרון של שמן זית או קוקוס – ובכן, השמנים האלו לא רק מוסיפים טעם, אלא גם מעניקים לצ'יפס את הטקסטורה הפריכה שהופכת את המנה למושלמת. שמן זית למשל, מכיל אנטיאוקסידנטים חשובים, ואם תבחרו בשמן קוקוס – תשמחו לדעת שהוא ידוע בסגולותיו הבריאותיות.

שלבי ההכנה

ועכשיו, הגיע הזמן להכנס למטבח (או לחדר המגונן של הנינג'ה גריל) ולהתחיל להכין את הקסם הזה. כל שלב כאן מומלץ לבצע עם מעט תשומת לב – התוצאות בהחלט שוות את זה!

  1. מוציאים את הצ'יפס הקפוא מהשקית ומניחים אותו בקערה גדולה.
  2. מוסיפים 2-3 כפות של שמן זית ומערבבים היטב, כך שהשמן יעטוף את כל הצ'יפס בנדיבות.
  3. מתבלים במלח לפי הטעם. אם רוצים, ניתן להוסיף פפריקה, כמון או שום כתוש.
  4. מחממים את הנינג'ה גריל על טמפרטורה של 200 מעלות צלזיוס.
  5. מכניסים את הצ'יפס למגוון עגלות הגריל של המכשיר (לא יותר מדי כדי שלא יתייבשו).
  6. מנהלים את הטיימר ל-15 דקות.
  7. לאחר 8 דקות, פותחים את המכשיר ומערבבים קלות את הצ'יפס כדי לשמור על פריכות מושלמת.
  8. כשהטיימר צלצל, נמליץ לבדוק את הצ'יפס. אם הוא לא פריך מספיק, אפשר להשאיר אותו לעוד 2-3 דקות.
  9. מוציאים את הצ'יפס ומניחים להנוח על נייר סופג במשך דקה.
  10. מעדנים עם מלח נוסף אם רוצים ומגישים מיד!

לאחר שסיימתם את ההכנה, מצאנו שהכי מספק להיות הראשון שטועם את הצ'יפס. התוצאה תהיה שאפו מסוגנני לחלוטין. ריח מעלף יתפשט בביתכם!

שדרוגים ותוספות אפשריות

כמובן שלאורך השנים, רכשנו הרבה טיפולים וגזירות שדרוגים שנוכל להוסיף לצ'יפס שלנו. כמו שאנחנו יודעים, צ'יפס הוא בסיס מצוין לכל מה שאפשר להוסיף עליו! הנה כמה רעיונות שנוכל לשקול:

  • אפשר להגיש את הצ'יפס עם סלט טחינה, שמוסיפה פיקנטיות ורעננות.
  • עבור חובבי הגבינות, ניתן להוסיף גבינת מוצרלה מעל לאחר הוצאתו מהנינג'ה, עד שהגבינה נמסה.
  • תוספת של רוטב סרירצ'ה או רוטב צ׳ילי מוסיף חריפות מושלמת.
  • נניח להוסיף רוטב עגבניות או רוטב BBQ לצ'יפס על המנה!
  • שדרוג נוסף הוא להוסיף קיסון, שמן חרדל או ערבובי הכל בצל של פריזאי.

שידרוגים יכולים לקחת את הצ'יפס שלכם לרמה חדשה, אז אל תחששו להיות יצירתיים!

שאלות ותשובות

איך משיגים צ'יפס פריך במיוחד?
כדי להשיג צ'יפס פריך, יש לוודא שהשמן אכן משווה למצב הרצוי, והשלב של ערבוב הצ'יפס מחייב במהלך הבישול מאפשר שמירה על הצורה והפריכות.

האם ניתן להכין את המתכון הזה עם צ'יפס בתיבול?
בדיוק! אם תבחרו להשתמש בצ'יפס מתובל, תוקף התיבול הייחודי יחבר את כלל החושים!

מה זמן האחסון המומלץ עבור הצ'יפס המוכן?
אם נשאר לכם צ'ипס מוכן, השאירו אותו במיכל סגור ויבש. מומלץ לאחסן באותו יום ולהימנע מהשמש.

האם אפשר להכין את המתכון הזה במכשירים נוספים?
בהחלט, ניתן להכין את הצ'יפס בתנור או במחבת, אך התהליך יהיה פחות אפקטיבי בהשגת צ'יפס פריך.

אילו תוספות אני יכול להוסיף בעת ההכנה?
כדי להוסיף טעמים נוספים, אתם יכולים לשקול להוסיף שום כתוש, פפריקה או כמון. כל תוספת תוסיף טעם חדש!

מה עושים אם הצ'יפס לא פריך בסוף ההכנה?
נחוץ לשים לב שהצ'יפס לא ימנה יותר מידי, אם יש בעיות פריכות, פשוט להיכנס ל-2-3 דקות נוספות.

האם אני יכול להשתמש בחומרים טבעוניים?
בהחלט! השימוש בשמן זית מביא יתרונות בריאותיים. תוודא שהצ'יפס הוא ללא רכיבים מהחי!

באיזה סוג צ'יפס הכי כדאי להשתמש?
חפשו צ'יפס באיכות גבוהה ללא חומרים משמרים, אם אפשר – אורגני.

האם מתכון זה יכול להיות בריא יותר?
בהחלט, אם תבחרו בשמן קוקוס או שתשקלו לצמצם את השתמשות בסוכר, תוכלו להרגיש במידה מסוימת.

אפשר להכין את המתכון הזה עם צ'יפס מתוק?
כן, אם אתם חובבי צ'יפס מתוק, פשוט קראו לשמן קוקוס ותהנו מהטעמים החדשים!

זה הזמן שלכם לחלוק את המתכון הזה עם חברים ומשפחה! אם אתם נהנים ממיני מנות מטורפות כמו זה, תהיו בטוחים לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות שלכם. תנו לכולם ליהנות מהצ'יפס המושלם הזה!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *