קציצות בנינג'ה שישנו את כל מה שחשבתם על בישול

קציצות בנינג'ה מדהימות

תארו לכם את הרגע הזה, כשאתם חוזרים הביתה אחרי יום ארוך, וריח טעים ומנחם מתפשט ברחבי הבית. זהו הרגע שבו אתם מבינים שאין דבר יותר מושלם מאשר קציצות בנינג'ה אפויות, שכל Bite מהן הוא כמו חיבוק חם. הן שובות לב, מתמוססות בפה, ומונחות על צלחת כמו יצירה של אומן. קציצות שכוללות את כל הטעמים שאתם אוהבים, ובנוסף, הן גם בריאות! קשה לחשוב על מנה יותר ממכרת מזה, נכון?

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מותאם ל: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

יש משהו קסום בצירוף של רכיבים פשוטים ליצירה של מנה אגדי. קציצות הבנינג'ה עושים בדיוק את זה. בפעם הבאה שתכינו אותן, תתפלאו כמה קל להיות שף במטבח שלכם!

  • 500 גרם בשר טחון (עגל/עוף/טורקיה)
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 שיניים שום כתושות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות רוטב סויה
  • תיבול: מלח, פלפל, כמון (לפי הטעם)

אם אתם רוצים להכניס טוויסט, יש אפשרות להשתמש ברכיב חלופי לבחרו בבשר צמחי או טופו – זה מעלף! חוץ מזה, ניתן לשדרג את הקציצות עם ירקות קצוצים כמו גזר או קישוא, ובכך להפוך את המנה ליותר מגוונת ובריאה.

שלבי ההכנה

עכשיו, שמרו על ריכוז! בשלב הבא ניכנס למטבח ונכין את הקציצות המושלמות האלו.

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה גדולה, ממלאים את הבשר, הבצל, השום, הפטרוזיליה, הביצה, פירורי הלחם ורוטב הסויה.
  3. מתבלים במלח, פלפל וכמון, ומערבבים היטב עד שהתערובת מתאחדת.
  4. מכינים כדורים בגודל כדור טניס, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
  5. עכשיו יכול להתחיל החלק הכיף – מכניסים לתנור ואופים במשך 25-30 דקות, עד שהן משחימות וגם נמסות בפה.

אחרי שכבר הכנתם את הקציצות, אפשר להגיש אותן עם רוטב טחינה או סלט ירקות מרענן בצד. זה פשוט מושלם! תוכלו לאפות את הקציצות גם בתנור בנינג'ה, מה שמבטיח שתשמרו על טעמים ומרקמים אווריריים.

שדרוגים ותוספות

עכשיו, כשיש לנו קציצות חמות וריחניות, הגיע הזמן לחשוב על שדרוגים. תוכלו להוסיף מעט קימל או פפריקה חריפה לתערובת, כדי להקנות לקציצות טוויסט שונה ומיוחד. ואם אתם ממש מתקדמים, אפשר לשלב במילוי גבינת פטה או מוצרלה – זה משגע!

נכון שחשוב לתת מקום לפתיחות ושדרוגים? מבחינת רטבים, רוטב על בסיס יוגורט עם שיבולת שועל ומעט שום יוצר שילוב מדהים יחד איתן!

שאלות ותשובות

איך ניתן לשמור על הקציצות לאחר הבישול?
הקציצות נשמרות היטב במקרר עד 3-4 ימים. אפשר גם להקפיא את הקציצות אחרי שהן התקררו. פשוט עוטפים היטב בכלי סגור ומעבירים למקפיא.

האם אפשר להכין קציצות ללא בשר?
בהחלט! ניתן להכין קציצות עם תחליפים כמו טופו, פטריות או אפילו קטניות כמו עדשים ושעועית.

מה היתרון של בישול בנינג'ה?
בנינג'ה אפשר להגיע לתוצאות ייחודיות, כמו קציצות עם קליפה פריכה ועסיסיות מבפנים – זה פשוט כמו קסם!

כמה קציצות אפשר להכין מחצי קילוגרם בשר?
בדרך כלל יוצאות כ-12-15 קציצות, תלוי בגודל שתבחרו. זה אומר שאתם יכולים לארח חברים!

אפשר לחמם קציצות במיקרוגל?
כמובן! שניות ספורות במיקרוגל והקציצות יהיו חמות ונפלאות כמו רגע אחרי שהן יצאו מהתנור.

אילו אפשרויות תיבול נוספות יש?
תיבול יכול להיות מאוד אישי! תוספות מומלצות כוללות פפריקה מתוקה, כמון, חרדל דיז'ון ועוד.

אפשר לשדרג את הקציצות עם גבינות?
מומלץ! קוטג' או פטה ישדרגו את הקציצות ויתנו טעם עשיר יותר.

מה אפשר להגיש לצד הקציצות?
סלט ירקות מרענן, פירה או אפילו אורז בתוספת ירקות יכולים להיות תוספות מושלמות!

האם קציצות בנינג'ה מתאימות לאירועים?
בהחלט! קציצות תמיד פופולריות באירועים ואפשר להכין אותן ahead of time.

באיזה ציוד כדאי להשתמש להכנת קציצות?
אפשר פשוט לקערה לגדולה, כף עץ לערבוב, ותבנית אפייה עם נייר אפייה. זה הכל!

אז עכשיו כשיש בידיכם מתכון קציצות בנינג'ה מדהימות, אל תשכחו להפיץ את הבשורה ולשתף את המאמר עם החברים שלכם! קציצות כאלה בהחלט יגרמו לכולם להתמכר ולבקש עוד ועוד!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *