כיצד להכין סטייק קפוא בנינגה בקלות?

"`html

סטייק קפוא בנינגה: מנה מגעילה טיימינג

דמיינו את זה: אתם חוזרים הביתה מיום ארוך, עייפים אבל גם רעבים להפליא. אז מה עושים? במקום להזמין עוד פעם פיצה או סושי, אנחנו ניתן לכם את המתכון המושלם לארוחת ערב שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה. סטייק קפוא בנינגה – לשם שינוי, אתם לא הולכים לבקש סליחה על הבחירה הזאת! הסטייק הזה לא רק מדהים, הוא גם ממכר בצורה שאי אפשר לתאר. אם אתם חובבי בשר, אתם פשוט חייבים לנסות את זה!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מנות: 2-3 מנות

המרכיבים הדרושים

כמו כל מתכון טוב, סטייק קפוא בנינגה דורש רכיבים איכותיים. המעבר בין המקרר מעלה את הצורך ברכיבים מתאימים שיעבירו את המנה מחוויית טעם פשוטה לאגדי. להלן הרשימה שלנו:

  • 2 סטייקים קפואים (מומלץ לבחור בנתח אנטריקוט)
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות דבש
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר (טרי או קפוא)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • לקישוט: בצל ירוק קצוץ וטוב טעם!

תוספות אופציונליות: בשביל לשדרג את המנה אפשר להוסיף חרדל גרגרים או טחינה מתובלת. השימוש בג'ינג'ר ייתן את הפוש הנוסף שיקח את המנה לרמות חדשות של טעם!

שלבי ההכנה

ומה עכשיו? לאחר שחיממתם את המוח על רכיבי הבישול, הגיע הזמן שהבשר יתחיל לרקוד על המחבת. השלב הראשון הוא להבין שסטייקים קפואים הם כמו חיות פרא. צריך להתחיל בזהירות כדי לא לפגוע בסביבה.

  1. לוציא את הסטייקים הקפואים מהמקרר ולהניח אותם על צלחת. תנו להם להפשיר במשך כ-10 דקות.
  2. מניחים מחבת על להבה גבוהה ומוסיפים את שמן הזית.
  3. בסיר קטן, מערבבים את רוטב הסויה, דבש, שום וג'ינג'ר יחד. הניחו להם להתמזג.
  4. ברגע שהשמן חם, מניחים את הסטייקים במחבת. קחו בחשבון שהשמן עלול להתיז, אז שימו לב!
  5. מטגנים את הסטייקים במשך 4-5 דקות מכל צד לגובה קריספי ומזמין.
  6. בשלב הבא, שופכים את רוטב הסויה עם הדבש על הסטייקים ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  7. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  8. מוציאים מהמחבת ומניחים על צלחת. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
  9. מפתיעים את האורחים שלכם עם מושלם, מדהים, וערב מתוק.

וכך мы יוצרים מנה עילאית שכל אחד יחשוב שהיא נוצרה בסדנת שף!

שדרוגים ותוספות

אז אם אתם רוצים לקחת את המנה הזאת לרמות חדשות לגמרי, אתם יכולים לחשוב על שדרוגים שיתאימו לסגנון האישי שלכם:

  • אתם יכולים להוסיף ירקות מוקפצים כמו ברוקולי או גזר לצלחת – זה לא רק מוסיף צבע, אלא גם בריאות!
  • חובבי גבינות יכולים לגרר מעל הסטייק גבינת פרמזן או מוצרלה. נימוח, אכן!
  • עבור הגרסה הטבעונית, תוכלו להמיר את הסטייק בסייטן – לכם זה יכול להיות פשוט ואידיאלי!

כל הרעיון הוא להביא את הראש שלכם למנה עם טעמים שאתם אוהבים. אל תהססו להתנסות!

שאלות ותשובות

איך אני יודע אם הסטייקים עשוים כמו שצריך?
– התשובה היא שהתמקדות היא כל מה שחשוב! סטייקים צריכים להיות עם קרום חיצוני כהה ופנימיים אדמדמים. כדי לוודא, אפשר להשתמש במדחום בשר – כל בערך 55 מעלות סלזיוס לגרסה נאה!

האם ניתן להשתמש בסטייק קפוא מהסופר?
– בוודאי! למעשה, רוב הסטייקים הקפואים איכותיים למדי. תעשיית המזון מתמקדת בלהקפיא כראוי, אז אל תהססו לבדוק את התווית!

האם הרוטב מתייבש על הסטייק במהלך הבישול?
– לא, החמים בכל מקרה שמהם עובד נהדר ומישהו מוזמן לחפש צד דליל בכלום. התוספת שהוא מביא נחה על הבשר ואף מושך טעמים נוספים.

מהילד שלי לא אוהב רוטב סויה?
– אפשר לנסות עם תוספת של קיץ טוב. נשמע קשה, נכון? תעזרו להסביר שאפשר לשלב רוטב אחר, עם שמן זית ועטיפת כלוטם!

האם אפשר לבשל את הסטייקים על גריל?
– למי שאוהב את הגריל, זה פתרון מדהים. אל תשכחו שהטמפרטורה תמיד מבקרת בסטייקים, תבראו את זה מחקר!

מה עשה גורם הבריאות להשפיע על המתכון?
– אם נחליף בשר בשומן משובח או בקוביות טופו, מדובר בארוחה בריאה אך לא פחות מאכילת בשר.

כמה זמן אני יכול לאחסן שאריות?
– שאריות ניתן לאחסן גם עד 3 ימים במקפיא, או באוויר תלוי אך כיוון נוסף לארוחת ממש עם בני המשפחה.

האם אני צריך להפשיר מחדש על מנת להכין את הסטייקים הבאים?
– הכסף זמין לעבור לתדר של טמפרטורות, כך שאם לא מעצבים את עונג הבשר, כך במקרה שעתיים אחת היא דרך טובה והתוצאה נהדרת!

האם זה פתרון מתאים לחגיגה או מקומות אורחים?
– ללא ספק, השרה שלכם תחדל הרבה בורלות טובות. תארו את הירקות, או את צוות החבר שמחפשים!

האם יש כיבוד נוסף או גרסאות דומות למנה?
– עליכם לשאול לדוגמה מדהים וחזרת טעים להתעמק במרחקים שונים מארח למי מציע סלטים ומקומות או יד החוק, היא כמובן דבש אבל נוסו את תמציתי מדהים!

אל תשכחו לשתף את המתכון הזה עם החברים שלכם ברשתות החברתיות! עם סטייק קפוא בנינגה, כולם יראו אתכם כמו שפים מקצועיים. בתיאבון!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *