גלה מהן קלוריות בלאפה שווארמה המושלמת שלך

קלוריות בלאפה שווארמה: המדריך המושלם

אם יש משהו שיכול להכניס את החיוך לפנים שלכם במהירות, זו הלפה שווארמה. צדפה קטנה, אבל מתוקה להפליא, עם חוויה של טעמים משגעים, פלפל חריף, ירקות טריים, וסלסלת רטבים שיכולה לגרום לכל פה להפתיע את החושים. אבל רגע, מה בנוגע לקלוריות? חכו שנייה, אנחנו הולכים לחפור לתוך הסיפור הזה ולהבין הכל.

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • לכמה מנות: 4 מנות

הרכיבים הדרושים

בכדי להבין מהם הקלוריות בלפה שווארמה, כדאי שנפנה גם למרכיבים עצמם. אתם תראו, זה מקסים ומרתק כאחד.

  • חתיכת שווארמה (חזה עוף או בשר בקר על פי הבחירה שלנו)
  • לאפה רכה (מומלץ להשיג לאפות מצהירות)
  • ירקות קצוצים (חסה, עגבנייה, מלפפון, בצל)
  • רוטב טחינה
  • חריף, אם אהבתם את השוקולד מריר
  • תבלינים (מלח, פלפל, פפריקה, כמון)

עכשיו, חשוב לציין, שהרכב המרכיבים יכול לשפיע במקרים רבים על הכמות הקלורית של השווארמה. לדוגמה, אם אתם בוחרים בחתיכת עוף צלויה במשקל 100 גרם ולא בשר שומני, אתם כבר בדרך להוריד את כמות הקלוריות במנה.

שלבי ההכנה

כעת, הגיע הזמן לגשת לעניין עצמו. אנחנו נכנס למטבח שלנו ונבנה את הלפה שווארמה המושלמת. הכינו את הבטן שלכם, כי זה הולך להיות מדהים!

  1. מבשלים את השווארמה על מחבת עד שהיא מתמזגת כמו שאתם אוהבים, ממליחים ומפפריקים.
  2. בינתיים, חותכים את הירקות הקצוצים כמו שאתם אוהבים, אפשר גם לקצוץ באופן גס להרגשה רעננה.
  3. מניחים את לאפה על משטח עבודה, ממלאים בשווארמה שהכנתם, מסדרים את הירקות והרטבים עליהם.
  4. קפיצים מחדש, ולוחצים את הלפה לסגירה מלאה.
  5. עוטפים בנייר פרגמנט ומנחמים כמה דקות על מחבת, כך שהנתח יתחמם ויתמזג.
  6. וזהו – טה-דה! הלפה שווארמה שלכם מוכנה!

מי שיגיד לחבריו שלא היה להם טעים בלפה הזו, כנראה שזה לא מהנסיון שלי. יש עוד כמה סודות שאני רוצה להוסיף לגבי הפיכת המנה הזו לאגדה אמיתית.

שדרוגים ותוספות אפשריות

מה עוד אפשר להוסיף כדי להפוך את הלפה שלנו למעלפת? בואו נחשוב על כמה רעיונות:

  • אפשר להוסיף גבינת פטה, שתעיף את הקטגוריה מבריאה לאגדי.
  • חומוס גרגרים רך, מביא להרגשה נימוחה ומפנקת.
  • אפשר לשדרג לתוספת של צ’יפס בתוכה, זה גם משגע וגם ממכר.
  • ויאללה, למה לא טחינה חמאתית? זה העונג שאין לו תחליף!

שאלות ותשובות

מה הכנתם במדריך הזה? הגדול מכולם – לאפה שווארמה עם כל הטעמים והקלוריות.

מה ההשפעה של המרכיבים על הקלוריות? המרכיבים קובעים את הכמות. כשמשתמשים בשווארמה דלת שומן, הקלוריות זעירות.

האם אפשר להכין את זה עם טופו? בהחלט! זה יכול להיות בריא, טעים ואפילו דל פחמימות.

מה אפשר לעשות אם אני מפחד להיות אנושי יותר? לנסות תרכובות אחרות, הירקות יכולים להיות מ*, ונוסיף דברים אהובים.

שווארמה חזה עוף או בקר? חזה עוף יותר בריא, בקר יכול להיות יותר משגע אם אתם אוהבים טעמים עזים.

איך יודעים מתי השווארמה מוכנה? כשזה ריח כה מרתק שאי אפשר לעמוד בפניו!

האם איחוד של ירקות מהפך את המנה? ברור, זה מוסיף טעמים ומרקמים שונים למנה – זה מושלם יחד!

אפשר להכין זאת ללא גלוטן? בהחלט, רק להשתמש ללאפה ללא גלוטן וזה אגדי!

מהי העצה שלכם להכנה? אל תהססו להיות יצירתיים – תוסיפו את האהובים עליכם.

האם יש אפשרות לשמור את השווארמה במקרר? אפשר, אך היא טוענת יותר באותו יום, כי טעמים נמסים בפה!

אז מה חשבתם? הגיע הזמן לשדרג את המנה האהובה עליכם ולשבוע איתה עד שתרצו לאכול שוב! אל תשכחו לשתף את המתכון הזה עם החברים ברשתות החברתיות, תנו להם לגלות את האגדה הזו!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *