סלט תירס וגמבה בלי מיונז שישנה לכם את החיים

סלט תירס וגמבה בלי מיונז

עושים אצבעות מתשוקה? אנחנו כאן כדי להציע לכם סלט שהוא כל מה שאתם רוצים: מרענן, קליל, מושלם ובעל טעם מדהים! מדובר בסלט תירס וגמבה בלי מיונז שיגרום לכם ללקק את האצבעות ולהרגיש כאילו אכלתם מנה עיקרית. אז אם מתחשק לכם לשדרג את הארוחה הבאה שלכם עם סלט משגע שיוסיף צבע לשולחן שלכם, אתם במקום הנכון!

זמן הכנת המתכון: 15 דקות
רמת קושי: קל
לכמה מנות: 4-6 אנשים

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • לכמה מנות: 4-6 אנשים

הרכיבים הדרושים

בואו נכיר את כל הרכיבים המדהימים שתצטרכו כדי להכין את הסלט הזה:

  • שתי קופסאות של תירס מתוק (כ400 גרם כל אחת)
  • שתי גמבה חתוכות לקוביות (אדומה וצהובה, לתוספת צבע)
  • בצל ירוק קצוץ (כשלושה עלים)
  • שתי כפות של שמן זית
  • לימון אחד (או יותר, לפי הטעם)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף של פטרוזיליה קצוצה (אופציונלית)

וודאו שבחרתם תירס טרי, שלא אוחסן יותר מדי זמן. תירס טרי מוסיף טעם אגדי לסלט. כמו שסבתא שלי תמיד אמרה: "סלט טוב הוא סלט טרי!"

מרכיבים חלופיים

אל דאגה! אם אתם טבעונים או נמנעים מגלוטן, הסלט הזה הוא הברירה המושלמת עבורכם. פשוט שימו לב להשתמש בתירס ללא תוספות או מייצבים. אפשר גם להוסיף עגבניות שרי חתוכות, או אפילו פרוסות אבוקדו כדי לקבל טעם נימוח על הלשון.

שלבי ההכנה

עכשיו הגיע הזמן להביא את הקסם למטבח שלכם! כך תכינו את הסלט הזה בקלות:

  1. במקום כל הכבוד, פתחו את קופסאות התירס וסננו את הנוזלים.
  2. חנו עשייה על גמבה – חותכים את הגמבה לקוביות קטנות.
  3. קוצצים את הבצל הירוק לקוביות קטנות.
  4. שמים את כל הרכיבים בקערה גדולה.
  5. מדליקים את שמן הזית ומוסיפים אותו לקערה.
  6. סוחטים את הלימון לתוך הקערה, מוסיפים מלח ופלפל.
  7. מערבבים היטב את כל הרכיבים כדי שהתיבול יתחבר.
  8. אם החלטתם, כאן המקום להוסיף פטרוזיליה קצוצה.
  9. לסיום, נותנים לסלט להתקרר במקרר למשך כחצי שעה לפני ההגשה.

סלט זה בהחלט מצריך מספר צעדים פשוטים, אך התוצאה מדהימה, ותקבלו סלט מבריק וצבעוני שיגרום לכולם לחייך!

תוספות או שדרוגים אפשריים למתכון

אם אתם רוצים לשדרג את הסלט המשגע הזה, יש לכם שפע אפשרויות! אפשר להוסיף א Бі-פפסים דקות, זיתים שחורים או אפילו קוביות גבינת פטה כדי לתבל את הטעם. רצוי גם לנסות להוסיף רוטב חריף לסלט, או אפילו סלק מבושל ומקולף שייתן טעם ייחודי!

שאלות ותשובות

מה אם אני רוצה להכין את הסלט יותר חריף?
אפשר להוסיף פלפלים חריפים קצוצים או טבסקו לתוך הסלט. זהו תיבול משגע שיכול להוסיף זריקת טעמים מפתיעה!

האם אפשר להשתמש בתירס קפוא ולא בתירס משומר?
בהחלט! תירס קפוא הוא תוספת מצוינת, אבל כדאי לבשל אותו קודם ואז לסנן את המים.

כמה זמן אפשר לשמור את הסלט במקרר?
הסלט יכול להחזיק במקרר עד שלושה ימים, אבל כדאי לאכול אותו כמה שיותר מהר כדי לשמור על טריותו ואווריריותו.

האם אפשר להמיר את השמן למשהו אחר?
בוודאי! במקום שמן זית ניתן להשתמש בשמן אבוקדו או כל שמן שאתם אוהבים.

מה אפשר להגיש עם הסלט הזה?
הסלט המושלם הזה מתאים לסטייקים, טוסטים או סנדוויצ’ים. הוא נותן קונטרה נפלאה למנות עיקריות.

איך אפשר להפוך את הסלט לבריא יותר?
אפשר להימנע משמן על ידי הוספת מעט יותר לימון ולהגביר את כמות הירקות.

האם אפשר לשלב עוד ירקות בסלט?
חד משמעית! אפשר להוסיף קישואים, חצילים קלויים או גזר מרוסק.

איך לשמור על צבעי הסלט בעודם טריים?
הימנעו מערבוב יתר ושימו את הסלט בקירור מיד אחרי ההכנה.

מה ניתן לעשות עם שאריות סלט?
אפשר להכין ממטעמים של שמן זית והזכרה, או להוסיף למרקים כדי להעשיר אותם בתוספות בריאות.

באיזה אירועים הסלט הזה מתאים?
הסלט מתאים בדיוק לאירועים כמו ברביקיו משפחתי, חתונות או ארוחות ערב קלילות. כמובן, תמיד אפשר לשתף אותו עם חברים!

אם הצלחנו לעורר בכם חשק להכין את הסלט המדהים הזה, אנו ממליצים לכם לשתף אותו ברשתות החברתיות שלכם! תנו לעולם לדעת על הסלט הממכר הזה, והזמינו את החברים שלכם לנסות אותו! תהנו ותאכלו טוב!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *