בלינצ'ס ללא גלוטן עם קורנפלור שיגרמו לכם להתמכר

"`html

בלינצ'ס מדהימים ללא גלוטן עם קורנפלור

מה יכול להיות יותר משגע מאשר בלינצ'ס אווריריים, שממלאים את הבית בניחוחות מתוקים וטעימים? זה קלאסי, זה נוסטלגי, וזה בהחלט משהו שיכול לשדרج כל ארוחה. כאשר אנחנו מגלים שהמתכון הזה מתבסס על קורנפלור, זה כאילו מצאנו אוצר! החוויה שכוללת בלינצ'ס שממולאים בכל טוב – דובדבנים, ריבה, גבינה מתוקה מדהימה ואפילו שוקולד – פשוט ללקק את האצבעות! והכי טוב? זה ידידותי גם למי שנמנע מגלוטן. בואו נכין זאת!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי, ומספר מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • לכמה מנות: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הבלינצ'ס המעלפים הללו, נצטרך כמה רכיבים פשוטים אך חיוניים. כל המרכיבים הם בריאים ויכולים להעניק לנו טעמים וכמובן – איכות:

  • 1 כוס קורנפלור
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כוס חלב (אפשר גם חלב שקדים או חלב קוקוס לצמחונים)
  • 2 כפות סוכר (אם רוצים מתוק יותר, אפשר להוסיף עוד)
  • 1/2 כפית מלח
  • שמן לטיגון

ובאופן כללי, אי לכך שבלינצ'ס רבים קובעים מהן המילויים המושלמים, אנחנו גם יכולים לגוון! יש אופציות רבות. אני ממליץ להוסיף הן גבינת ריקוטה, והן דובדבנים מתוקים!

שלבי ההכנה

אחרי שהכנו את כל הרכיבים, הגיע הזמן להתמקד בשלב ההכנה:

  1. מניחים את כל החומרים בקערה. מתחילים עם הקורנפלור, ואחריו ביצים, חלב, סוכר ומלח.
  2. מערבבים היטב עד שהתמהיל חלק ואחיד. המטרה שלנו היא להכין בלילה אוורירית ומעולה.
  3. מחממים מחבת על חום נמוך ומוסיפים מעט שמן.
  4. יוצקים כף מהמסת הבלילה על המחבת ומטגנים כ-2 דקות עד שהקצוות מתחילים להזהיב.
  5. הופכים בעדינות בעזרת תרבוש או סיבוב, והופכים עוד כ-2 דקות.
  6. מוציאים ומניחים על צלחת. חוזרים על התהליך עם שאר הבלילה.

גרסאות חלופיות והערות

אם אתם מעוניינים בגירסה טבעונית, אפשר להחליף את הביצים ב-1/4 כוס רסק תפוחים או בתערובת של חצי בננה מרוסקת עם פחית מים. בנוסף, אתם יכולים להשתמש בחלב שקדים או סויה במקום החלב הקלאסי. כך תצליחו לשמור על הגיוון ולפנק את כולם!

שדרוגים ותוספות

חשבנו על כל מה שאפשר להוסיף על הבלינצ'ס המושלמים הללו:

  • דובדבנים חמוצים ברוטב מתוק
  • גבינת מסקרפונה עם קקאו
  • שוקולד מומס, שעליו ניתן לצקת מיד לפני ההגשה
  • בחרו בפרות ירוקים כקישוט ולתוספת צבע!

ועוד דבר – אתם לא חייבים להיצמד רק למילויים המתוקים; אפשר גם למלא את הבלינצ'ס בירקות מוקפצים או גבינות מלוחות!

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין בלינצ'ס בלי ביצים?

בהחלט! רסק תפוחים או בננה מרוסקת יכולים להוות תחליף מצוין.

מה ניתן להוסיף למילוי כדי שיתאים גם לילדים?

גבינת ריקוטה עם סוכר וקצת דובדבנים מעדן – לא יצליחו לעמוד בפיתוי!

האם אפשר להקפיא את הבלינצ'ס?

כן, חשוב להפריד בין הבלינצ'ס עם נייר פרגמנט. כך אפשר להחזיר אותם ללהבה בהקפצה כשתרצו.

כמה זמן לוקח להכין בלינצ'ס?

בערך 30 דקות – זמן נהדר למפגש משפחתי או לערב הפתעות.

מה לעשות אם הבלילה יוצאת סמיכה מדי?

מוסיפים עוד חלב בהדרגה עד שהתמהיל חלק ואחיד.

איך יודעים מתי להפוך את הבלינצ'ס?

ברגע שהקצוות מתחילים להתייבש והבאסים מקבלת צבע טיפה זהב – זה הזמן!

מה לעשות אם אין לי קורנפלור?

אפשר להחליף אותו בקמח תפו"ח אך לא תצא תוצאה כזו מרשימה.

האם ניתן להשתמש בקורנפלור בהכנת פנקייקs?

בוודאי! זו דרך מצוינת לגוון את המתכון המסורתי.

איך יודעים אם הבלינצ'ס מוכנים?

ההיכרות עם זמני הטיגון היא גורם משמעותי! הם צריכים להיות גמישים וללא ריח של עישון.

האם אפשר למלא את הבלינצ'ס במילוי מלוח?

כמובן! גבינות עם עשבי תיבול או ירקות מכינים בלינצ'ס נהדרים!

אם הצלחתם להגיע עד כאן, מה שנשאר זה להנות מהמנה המדהימה הזו ולהזמין את כל החברים לסעוד יחד ולשתף את המתכון. אז קדימה, שתפו את המתכון ברשתות החברתיות, ותנו לעולם להרגיש את ההתלהבות!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *