דג נסיכה מתכון שיגרום לכם להתמכר לטעמים

"`html

דג נסיכה – מתכון אגדי שלא תתנגדו לנסות!

אי שם, על חוף ים כחול וצורף בוהק, מצאתי את המתכון המדהים הזה לדג נסיכה. זהו דג טעים, עסיסי, ואידיאלי לארוחה שלא תשכחו במהרה. כל ביס הוא חגיגה שמלתיעה את החושים ומזכירה את חיי הים המרתקים. או כמו שאומרים, דג נסיכה הוא מעלף! לא רק טעים, אלא גם פשוט ומהיר להכנה. אתם בגמר יום עבודה, רוצים מנה ממכרת לקינוח? הגעתם למקום הנכון!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הדג הנפלא הזה, נحتاج לרכיבים טריים שיביאו את הטעמים הכי טעימים שיש לשולחן. הנה רשימה קצרה:

  • 4 פילטים של דג נסיכה (כ-150 גרם כל פילט)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס Breadcrumbs (קרעי לחם קלויים)
  • 1/4 כוס פרמזן מגורר
  • מלח לפי טעם
  • פפריקה מתוקה לפי טעם
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

אם יש לכם שאלות על רכיבים חלופיים, אל דאגה! אפשר לתחלף עם דגים אחרים כמו דניס או לברק. גם עם Breadcrumbs אפשר לשחק – אפשר להכין גרסה עם לחם כוסמין או עוגיות מלוחות.

שלבי ההכנה

כעת, זה הזמן לגלות את שלבי ההכנה שיביאו את הדג המושלם אל שולחנכם המהמם:

  1. בוחרים קופסה מתאימה לשולחן, מים זורמים הופכים לדג. שוטפים את דג הנסיכה במים קרים ומייבשים בנייר סופג.
  2. מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני. שימו לב שאתם לא שורפים את השום, הוא חשוב מאוד!
  3. אחרי שהשמן חם, מוסיפים אליו את השום הקצוץ ומטגנים עד ריח נפלא.
  4. מערבבים את ה-Breadcrumbs עם פרמזן, מלח ופפריקה בקערה נפרדת כדי להכין את הבלילה.
  5. זורקים את דג הנסיכה המיובש לתערובת ה-Breadcrumbs ואחר כך ממקמים אותו למחבת.
  6. מטגנים את הדג כ-4-5 דקות מכל צד, עד שיהיה זהוב ופריך.
  7. מוסיפים מיץ לימון בשלב האחרון כדי לדלל את השומניות, וזהו! האוכל מוכן!

שדרוגים אפשריים

כדי להפוך את המנה ליותר משגעת, מומלץ להוסיף תוספות נעימות כמו סלסת עגבניות או כרובית צלויה בתנור. גם רוטב טחינה לא יזיק, כמו כן תוספת פירות הים תעזור בהחלט להפתיע את האורחים.

שאלות ותשובות

מה כדאי לשים ליד המנה?

תוספות כמו פירה תפו”א, סלט ירוק רענן או גריל ירקות יוסיפו צבע וטעם.

אפשר להכין את המנה מראש?

לגמרי! אפשר להכין את הדג ולשמור במקרר ליום המחרת, אלא אם היה לנו מספיק זמן לאכול הכל!

מה ההמלצה לאחסון דג?

מומלץ לשמור את הדג המקולל במקרר, מכוסה בניילון נצמד.

האם המתכון מתכון גם ללא גלוטן?

כן, במידה ונשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן, אפשר להכין את המנה בקלות.

מה כדאי רוטב להצטרף לשולחן?

ניתן להשתמש ברוטב טריאקי או רוטב שום לצלחת רעננה.

האם כדאי לשדרג עם כמה סוגי דגים?

בהחלט! זה יכול להביא טעמים שונים וחוויות חדשות בכל ביס.

מה נשתה עם הדג?

יין לבן קר מאוד יהיה הבחירה המושלמת להקפיץ את הטעמים.

מתי מתאים להכין את המנה?

בכל גיחה משפחתית או ארוחה רומנטית. הדג ירים את האירוע!

האם אפשר להכין בסגנון טבעוני?

בהחלט! אפשר לשים במקום דג ירקות צלויים כמו קישואים או חצילים.

מה ניתן לשים במרינדה?

אין סוף לשדרוגים במרינדות! ניתן להוסיף שום, טימין ושום בצל חריף לתת לדג טאץ’ מיוחד.

אם אתם מתחשבים באורחים, אל תשכחו לשתף את המתכון המדהים הזה ברשתות החברתיות כדי שכולם ייהנו ממנו! זה מתכון מושלם לכל ארוחה ובטוח שכולם יתרגשו לטעום!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *