איך להכין פופקורן חמאה בסיר בקלות ובמהירות

פופקורן חמאה בסיר: על הסוד שנשמר בדורות!

על הריח המדהים הזה, של פופקורן חם, אתם בטח יודעים. הכניסה לחדר שהכינו בו פופקורן חמאה בסיר, זה כמו כניסה לעולם קסום! הריח מתפשט בכל פינה, והפה מתחיל להתמלא במים. כולנו יודעים שפופקורן הוא חטיף מושלם לסרטים, אבל האם ידעתם שהוא גם מתכון קל להכנה בבית? בפופקורן הזה, אנו נעשה לנו טובה ונוסיף חמאה, כי למה לא?!

זמן הכנת המתכון ורמת הקושי

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 5-7 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין פופקורן חמאה בסיר, הבה נשלוף את הכל ביחד ונפנק את החיך שלנו!

  • 100 גרם גרגרי פופקורן
  • 3 כפות שמן חמניות (או שמן זית)
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • מלח לפי הטעם

נשמע פשוט נכון? אך יש גם גרסאות חלופיות שאפשר לשתף. פופקורן ללא גלוטן הוא בהחלט אפשרות נהדרת! כל מה שצריך זה לוודא שהשמן שנבחר הוא ללא גלוטן (למשל שמן קוקוס). ישנם גם שדרוגים מתוחכמים כגון תבלינים מיוחדים שיכולים להוסיף לפופקורן שלנו טוויסט חדש!

שלבי ההכנה

פופקורן חמאה בסיר הוא מתכון קל ומהיר במיוחד. נתחיל, לא?

  1. מניחים סיר על להבה בינונית ומוסיפים את שמן המלך, השמן שנחליט עליו.
  2. מחכים למספר שניות עד שהשמן מתחמם (לא שוכחים לבדוק אם הוא לוהט).
  3. בזמן שהשמן מתחמם, מכניסים שלושה גרגרי פופקורן לסיר וסוגרים אותו.
  4. כשהגרגרים תפחו, אפשר להוסיף את יתר הפופקורן בבת אחת.
  5. סוגרים את הסיר ושקשקים אותו בעדינות שמלאים אותו עם פופקורן
  6. לאחר כ-5 דקות, הפופקורן מוכן. נסיר מהלהבה.
  7. שופכים לתוך קערה גדולה ומטפטפים מעל חמאה מומסת.
  8. לבסוף, מפזרים מלח ומערבבים היטב.

כמובן שאפשר גם לשדרג את התכנים! תוכלו להוסיף תבלינים כמו פפריקה או כורכום לפופקורן, או אפילו לגרום לו להיות מתוק על ידי הוספת קמצוץ של סוכר ואגוזי לוז קצוצים. אפשר גם להוסיף גבינת פרמזן מפוזרת, שיהיה אגדי!

שדרוגים ואפשרויות מגוונות

אין גבול ליצירתיות! אפשר להכין פופקורן חמאה בסיר ולהפוך אותו למתוק על ידי הוספת שוקולד מומס לאחר הבישול. אפשר לדמיין איך הפופקורן חמאה המושלם ממש נמס בפה, והמרקם הנחמד שלו מתערבב עם השוקולד. אגדי, לא?

מהם השאלות והתשובות? אז הנה תשובות לשאלות נפוצות!

איך יודעים שהפופקורן מוכן?
כשהשקשוק בסיר נכנס לתנועה, זהו סימן שהפופקורן מתחיל להתפוצץ. ברגע ששומעים פיצוצים, התהליך מתחיל.

מה עושים אם הפופקורן לא מתפוצץ?
אם פעם הפופקורן לא מתפוצץ, אולי השמן לא היה מספיק חם. יש לוודא שהשמן חם לפני שמוסיפים את הגרגרים!

אפשר להכין פופקורן פשוט יותר?
בהחלט! אפשר להכין פופקורן ממולא או פשוט להוסיף מלח בלבד.

אילו תבלינים נוספים אפשר להוסיף?
יש המון תבלינים! אפשר להשתמש בפריקסל מלח, או לקבל תוצאות מיוחדות עם קימל או כמון.

האם אני יכול לשמור פופקורן לשימוש מאוחר יותר?
כמובן! לתשמור בקופסה אטומה לשמים או שתיים עד שבועיים.

מה עליי לשים לב כשאני מכין עבור ילדים?
השתדלו להימנע מתבלינים חריפים ושימו לב למלח כדי שהפופקורן יהיה בריא ומפנק.

האם אפשר לעשות את המתכון טבעוני?
יישר כוח! במקום חמאה, השתמשו בשמן קוקוס כדי לקבל טעם מיוחד ומרקם שמן.

מהי הדרך הכי טובה לשירות פופקורן?
בקערה גדולה, כדי שכולם יוכלו לחטוף.

מהי הזמן המושלם לשתף את המתכון?
עכשיו! שתפו ברשתות החברתיות ותנו לכולם להנות מהפופקורן המושלם!

מה עושים עם שאריות הפופקורן?
אפשר להכין פופקורן ממולא למוזלי או להשתמש בו כקישוט בקינוחים!

אז תתחילו להכין, תשתפו עם חברים ומשפחה, ותגלו את הקסם של פופקורן חמאה בסיר!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *