איך להכין מתכון לקרם ברולה פרווה בקלות

מתכון לקרם ברולה פרווה – מתכון אגדי וממכר!

קרה לכם אי פעם שהייתם במסעדה יוקרתית, טעמתם איזו חגיגה קטנה של טעם, ופתאום מצאתם את עצמכם דורשים מתכון מופלא? אם כן, אני כאן כדי לספק לכם את המתכון המושלם לקרם ברולה פרווה. אלה הם רגעים שבהם אנחנו חייבים שוקולד, וניל ודמיון, ואנחנו מצליחים להכין קינוח שיפיל אתכם מהרגליים. אז הביאו את כף הערב שלכם ואנחנו נתחיל להרכיב את הקינוח המעולה הזה, שאין אחד שיכול לסרב לו.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות (שיסתבר לכם כנצח כשאתם מתמכרים למרקם הנדיר)
  • סוג המתכון: קינוח פרווה
  • מספר מנות: 6 מנות הולכות ללקק את האצבעות!

תארו לכם את הקסם של קרם ברולה – הגבוה, האוורירי, המתמוסס בפה אפילו כשאתם רק מביטים בו. עכשיו תכפילו את העונג הזה בכמה שניות, כי מה שמחכה לכם כאן הוא לא רק טעם, אלא גם חוויה. המתכון הזה הוא להיות המלכה של כל ארוחה, מדהים ובעל טעם נפלא, אין סיבה שתפספסו אותו!

הרכיבים הדרושים

  • 2 כוסות (500 מ"ל) חלב סויה או חלב קוקוס – עשיר בטעמים!
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר – איך לא? זה מה שעושה את הקסם
  • 4 חלמונים – זה הסוד לקטיפת המרקם הנימוח
  • 1 כפית תמצית וניל – אתם מבינים, צריך ליישם את כל מה שאפשר בסגנון קלאסי
  • 1 כף (15 גרם) קורנפלור – לטפיחת הקסם לרמות שלא הכרתם
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר ברולה – לקראת השידור החי, נטבל את הקרם הזה בפס שוקולד שהופך אותו לאגדי

מרגע שתחזיקו בידיכם את כל רכיבי הקסם הללו, אתם בשלב מצוין. כשתצטרפו אל הסיפור שלנו, תבינו איך כל רכיב תורם לסיפור הגדול הזה.

שלבי ההכנה

  1. בעזרת סיר קטן, תחממו את חלב הסויה ואת הסוכר על חום בינוני עד שהסוכר נמס, אך אל תביאו לרתיחה.
  2. בקערה נפרדת, היכנסו חלמונים ותמצית הווניל, ותערבבו היטב.
  3. לאט לאט, מוסיפים את החלב החם לתוך הקערה עם החלמונים, תעזרו בכף עץ או מטרפה לחבר את החומרים.
  4. שוב, מחזירים הכל לסיר ומבשלים על חום נמוך עד שהתערובת מסמיכה (כ-10 דקות).
  5. סננו את התערובת לסיר נפרד כדי להיפטר מכל גוש, זה עושה את המרקם יותר אוורירי.
  6. כשהתערובת התקררה מעט, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב.
  7. מעבירים את התערובת לכוסות הקרם, ממלאים עד 3/4 גובה.
  8. מניחים את הכוסות בתבנית עם מים (באן מרי), ואז מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות צלזיוס.
  9. אופים במשך 40-45 דקות, עד שהקרם מתייצב אך רך.
  10. מצננים את הקרם במקרר למשך 4 שעות לפחות, עד שיתייצב לחלוטין.
  11. לפני ההגשה, מפזרים בעדינות סוכר על פני הקרם ומשחימים בעזרת ברנר או מתחת לגריל של התנור.

אז האם לא הגיע הזמן להוסיף לתפריט שלכם קינוח כזה? אחרי שפיתחנו את המתכון למשעשע וממכר, תוכלו לשדרג אותו בקלות בעזרת כמה תוספות ורעיונות שונים.

תוספות ושדרוגים אפשריים

יש המון אפשרויות לשדרוג קרם ברולה הכה מושלם הזה! נתחיל בכמה רעיונות:

  • ניתן להוסיף רבע כוס של אגוזי מלך קצוצים לאפקט פריך.
  • להשתמש בחלב קוקוס שיכניס לכם שיקול טעמים אקזוטיים!
  • אפשר לכלול בתוך הקרם מעט שוקולד מריר – למי שאוהב את הפלפל השחור של הבצק!
  • מוסיפים פירות טריים כקישוט – תותים, פירות יער או קיווי.
  • ליהנות עם תיבול של קינמון או כוכב אניס – מסע עולמי של טעמים!
  • לתחושת "וואו", נסו להוסיף רוטב קרמל מעל – מושלם!

שתפו אותנו ברעיונות שלכם! כל תוספת שמשדרגת אתם מביאים מהניסיון שלכם שווה לספר.

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את המתכון עם חלב אחר?
מובן! תוכלו להשתמש בחלב שקדים, חלב אורז או אפילו חלב פרה, אם אתם לא נגד מוצרי חלב. כל אחד מהם יתן טעם אחר.

מה אם לא יש לי ברנר?
אם אין לכם ברנר, אין סיבה לדאגה. אפשר לשים את הכוסות מתחת לגריל של התנור עד שהסוכר מתמוסס ומקבל צבע זהוב.

האם ניתן להכין את הקרם ברולה יום מראש?
באופן חד משמעי! זהו אחד הקינוחים המושלמים להכנה מראש. הוא טעים לאחר קירור מרבי.

מה לעשות אם הקרם לא מתייצב?
אם הקרם לא מתייצב טוב, ייתכן שנדרש להאריך את זמן האפייה. כל תנור עובד מעט שונה.

האם ניתן לשמור את הקרם ברולה במקפיא?
נכון, אפשר לשמור במקפיא, אך התוצאה עשויה לא להיות כמו הקרם הפרש. אפשר לאפיין מתכונים שונים, לדוגמה לחמם מחדש ולהגיש.

יש אנשים אלרגיים לגלוטן? מה לעשות?
הקרם ברולה הנ"ל הוא ללא גלוטן, אין בה צורך להוסיף מרכיבי גלוטן ובטח שלא תהיה בעיה למי שאלרגי.

האם אפשר להכין את המתכון בלי סוכר?
בצורה טובה אפשר להשתמש בסוכר תחליפי כמו סוכר קוקוס או סוכר דחוס, אך זה תלוי באופי ובסגנון הקינוח שאתם רואים לנגד עיניכם.

למה כדאי לבחור בחלב סויה?
חלב סויה הוא לא רק תחליף מצוין לחלב, אלא גם טעים ומלא טעמים, מהמוות ידוע שהוא מחמיא לקינוחים.

מה אם אני רוצה גרסה טבעונית?
החליפו את החלמונים בלקטוז, חלב סויה יכול להוות תחליף מצוין, והסוכר להיראות טעים כמו שתמיד רציתם!

האם אינכם רוצים להפסיק להקפיד על שגרת הקינוחים שלכם?
מתכון זה יחזיר לכם את מצב רוחכם תוך שניות, ברמה שתרצו לשתף אותו ברשתות החברתיות שלכם עם החברים והמשפחה!

ואם נהניתם מהמתכון הזה, שתפו אותו עם החברים שלכם בכל הרשתות החברתיות! אל תחזיקו בכישרון הזה לעצמכם – העולם צריך לטעום את המתכון המדהים הזה! אז קדימה, הכינו ודאו להיעצר כדי ללקק את אצבעותיכם אחריו!

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *