עוגיות בננות טעימות שלא תרצו לפספס!

"`html

עוגיות בננות מושלמות – מתכון מדהים וממכר!

כולנו מכירים את התחושה הזו כשיש לנו כמה בננות שהחלו להתרכך, והכי כיף זה לדעת שנוכל להפוך את הפיסות הענוגות האלה לעוגיות בננות משגעות! עוגיות שטעמן אגדי, נימוחות ועם ריח בלתי ניתן לעמוד בפניו. כל ביס מהן יגרום לכם לרצות ללקק את האצבעות והתכרבלות מתוקה של רגעים מתוקים במיוחד. תתכוננו לגלות מהו המתכון הבית קשה, ומה הסקרן באומץ לעקוף את הכללים ומצא את הדרכים שלכם ליצור את עוגיות הבננה המושלמות!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות הוא מספק?

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן אפייה: 12-15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 20 עוגיות

הרכיבים הדרושים

עכשיו הגיע הזמן להציג את המצרכים המיוחדים שהפכו את העוגיות האלה למדהימות כל כך! כל רכיב תורם לפרופיל טעמים ייחודי והם מייצרים יחד חווית טעם שלא תוכלו לשכוח.

  • 2 בננות בשלות (מכאן מגיע הטעם המושלם)
  • 100 גרם חמאה רכה (או שמן בכמויות דומות לגרסה veganish)
  • 150 גרם סוכר חום (ולחובבי הסוכר הלבן, אפשר לשלב שתיים)
  • 1 ביצה גדולה (או תחליף ביצה כמו מחית תפוחי עץ)
  • 1 כפית תמצית וניל (כי זה עושה הכל יותר טוב)
  • 200 גרם קמח (קמח חיטה או קמח ללא גלוטן)
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח (לטעם שיפיל אתכם לרצפה)
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ (אופציה משגעת מאוד!)
  • 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים (לא חובה, אבל בהחלט מומלץ)

אם אתם אוהבים מתכונים בריאים, אתם יכולים להחליף את הסוכר בממתיקים טבעיים כמו דחאים או רסק תפוחים, ולשדרגו לגרסה דלת פחמימות עם קמח שקדים.

שלבי ההכנה

עכשיו, נעבור לשירות המרגש המחכה לכם בתמורה לעקיבה אחרי השלבים הקטנים. תהיו בטוחים שבן הזוג, החברים והמשפחה שלכם יהיו מרוצים!

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. מתבלים בקערה את הבננות עד שהן מרוסקות לחלוטין.
  3. מוסיפים את החמאה הרכה, הסוכר, הביצה, ותמצית הווניל ומערבבים היטב עד שהתערובת משגעת.
  4. הופכים את הקמח, סודה לשתייה והמון מלח בקערה נפרדת ומערבבים.
  5. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת הלחה ומערבבים עד שהכל מתאחד.
  6. אם רוצים, זה הזמן להוסיף את השוקולד והאגוזים לתוך התערובת.
  7. מניחים את עוגיות הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים כ-12-15 דקות עד שהעוגיות זהובות והמרכז עדיין רך.
  9. מוציאים מהתנור ונותנים להן להתקרר כחמש דקות לפני שמעבירים לרשת קירור.

תוספות או שדרוגים אפשריים

בתוך המתכון המדהים הזה, יש מקום לשדרוגים ותוספות! הניחו על העוגיות את הקוקוס המגורר לטעימה טרופית, קמצוץ מסוכר קינמון לתחושה חורפית, או אפילו סוכריות שוקולד צבעוניות! לא משנה מה תבחרו, עשירת העוגיות תמיד תהיה משגעת!

שאלות ותשובות

מה ניתן לעשות עם בננות בשלות מאוד שהולכות להתקלקל?

בננות בשלות הן בסיס מעולה לעוגיות, אם הן ממש רכות, פשוט טעמו אותן ותוודאו שהן מתוקות דיו! אפשר גם לשלב אותן במאפינס או פנקייקס!

מה עושים אם אני לא אוהב אגוזים?

אם אתם לא אוהבים אגוזים, אתם יכולים להשאיר את המתכון בלי. זה בסדר גמור! כל עוגיה תצא טעימה ומדהימה גם בלי האגוזים.

האם אפשר להכין עוגיות ללא גלוטן?

כן, בהחלט! פשוט החליפו את הקמח בקמח ללא גלוטן ואתם מסודרים. ישנם קמחים ייחודיים שמתאימים לאפיה.

כל כמה זמן שומרים את העוגיות?

אם תצליחו לשמור עליהן, הן יישמרו טריות במשך חמישה ימים בקופסה אטומה. אבל מי יכול לעמוד בפני העוגיות האלה?

האם אפשר להקפיא את העוגיות?

בהחלט! תוכלו להקפיא את העוגיות בעטיפה אטומה למשך שבועיים! פשוט קחו אותן מהמקפיא ותנו להן להפשיר בטמפרטורת החדר.

האם ניתן לשדרג את המתכון עם תוספות מיוחדות?

נכון מאוד! אפשר להוסיף תוסף של אגוזי קשיו, פירות מיובשים כמו משמשים או אפילו ריבת חלב. כל שדרוג יעשה את העוגיות ליותר משגעות!

האם אני יכול להכין את הבצק יום קודם?

בהחלט! חבילת הבצק יכולה לשמור במקרר למשך 24 שעות. פשוט הניחו אותו בצורת דיסק ולאחר מכן תחזירו למקרר אותו עד שתרצו לאפות.

מה אם הבצק יצא לי יבש מידי?

אם הבצק יבש מידי, פשוט הוסיפו עוד מעט בננה מרוסקת עד שהתערובת מתאחדת היטב. עוד כמה מצרכים רכים, וחלק מהשוקולד הממיס יתקן את המצב!

למה כדאי לי לאפות עם בננות?

בננות לא רק מוסיפות מתיקות טבעית ועסיסיות, אלא הן גם מהוות מעולה עבור מי שמחפש להפחית את כמות הסוכר שהוא צורך. זה תחליף מצוין, שגם בריא וגם טעים!

אין דבר יותר טוב מאשר לחלוק מתכון אהוב זה עם חברים! אתם יכולים להיות הבנים הכי מתוקים עם האורחים או לערוך ערב מתוק מלא בעוגיות בננות. אז קדימה, שתפו את המתכון המדהים הזה בכל הרשתות החברתיות!

"`

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *