5 אביזרי אפייה שכל אופה חדש צריך!

אפייה היא מאוד מהנה . קל להתחיל לעסוק בה וליצור מאפים שונים וקינוחים עבור המשפחה והחברים שלך.

אבל, לפני שאתה יוצא לקנות את כל ציוד האפייה שקיים כיום בחנויות , יש כמה אביזרי אפייה בסיסים וחיוניים שכל אופה חדש צריך לפני שהוא מתחיל להכין מטעמים שונים .

1) מערבל מעמד – מערבל המעמד הוא אחד מחלקי הציוד החשובים ביותר במטבח שלכם. אתה יכול להשתמש בו להכנת בצקים ללחם או לעוגיות, בלילה לעוגות וכמובן קצפות . חלק מהמיקסרים טובים יותר מאחרים. צריך להשקיע במיקסר עם כוח מנוע חזק .

2) מערוך – מערוכים מגיעים בהרבה צורות וגדלים – הם עוזרים לרדד בצק לעלה דק. זה יקל עליך ליצור את הצורה או העובי הרצויים.

3)  מחצלות אפייה מסיליקון: מחצלות אלו מספקות משטח המונע את הידבקות הבצק ומציעות הגנה מפני לכלוכים בזמן הלישה של הבצק על השיש. 

4)  משקל דיגיטלי: משקל דיגיטלי הוא כלי חשוב לכל אופה מכיוון שהוא ימדוד במדויק את משקל החומרים בגרמים או אונקיות. כלי זה חיוני למדידת מרכיבים כמו קמח וסוכר ועוד .

5)  תבניות אפייה: הן מגיעות בצורות וגדלים שונים (עגולים, מרובעים, מלבניים). אשר יכולים לשמש עבור סוגים שונים של עוגות או קינוחים. תבניות אפייה כמו כל כלי מטבח אחר הן עשויות ממתכת , זכוכית או סיליקון .

הפריט שבלעדיו לא תצליחו ליצור עוגה זה…… 

תנור !

תנור אפייה הוא מכשיר המספק סביבה מבוקרת ומחוממת בה ניתן לאפות מאפים שונים .

התנור מחמם את האוכל על ידי חימום האוויר שבתוכו. החום מבשל את האוכל ומאדה את כל הנוזלים שבו. ישנם סוגים רבים ושונים של תנורי אפייה הזמינים בשוק כיום. הם משתנים בגודל ובצורה .

אם החלטתם להתחיל לאפות חשוב שיהיו לכם כל הפריטים האלו .

מחפשים חומרי גלם לאפייה? דברו איתנו >>>

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *