מגשי אירוח למסיבות סיום בגנים ובבתי ספר יכולים להוות תוספת מתחשבת כדי לחגוג את הישגיהם של התלמידים המסיימים.
הנה כמה רעיונות ליצירת מגשי אירוח למסיבות סיום:
כיבוד: כלול מבחר של כיבוד המותאם לגיל כגון מיצי פירות, מים בטעמים, לימונדה או תה קר. חפשו קייטרינג חלבי המספק בקבוקי מים קטנים עם תוויות מותאמות אישית הכוללות את נושא הסיום או את שם הכיתה המסיימת.
פינגר פוד וחטיפים: הזמינו מגוון של מאכלי אצבע וחטיפים בגודל נגיסה שקל לחטוף ולאכילה. שקול אפשרויות כמו הזמנת מגשי אירוח עם מיני כריכים, סליידרים, פלטות ירקות ופירות, גבינות וקרקרים, מיני קישים, כנפי עוף או סליידרים.
פינוקים מתוקים: הוסיפו נגיעה של מתיקות למגשי האירוח עם מבחר קינוחים. שקול לכלול קאפקייקס, עוגיות, קייק פופס, פירות טבולים בשוקולד או עוגה בנושא סיום הלימודים. התאם אישית את הקינוחים עם קישוטים או טופרים בנושא סיום. שלבו עיטורים בנושא סיום כדי להפוך את המגשים לחגיגיים. השתמשו בקיסמי שיניים בצורת כובע סיום, כובעי סיום מיני כקישוט, או קישוטים אכילים בנושא סיום על קאפקייקס או עוגיות.
דוכן משקאות: צור תחנת משקאות נפרדת עם מגוון אפשרויות שתייה. כלול בר מים, מתקני משקאות קפואים עם מים בטעמים או לימונדה, וכוסות או כוסות לאורחים לעזור לעצמם.
תצוגה והצגה: הציגו את מגשי האירוח בצורה מאורגנת ומושכת חזותית. השתמש במגשים או במגשים כדי להציג את האוכל, הוסיפו שולחן או קישוטים בנושא מסיבת סיום כדי לשפר את המצגת.
על היגיינה נאותה על ידי אספקת חומרי חיטוי או מגבונים ליד מגשי האירוח לשימוש האורחים לפני ההגשה עצמם. השתמש באריזה או בכיסויים בדרגת מזון כדי להגן על פריטי המזון. זכרו לקחת בחשבון את כל אלרגיות או הגבלות תזונתיות של האורחים בעת תכנון מגשי האירוח ולספק אפשרויות העונות על צרכים שונים.