תבשילים

תבשיל הוא מאכל העשוי מבשר, ירקות ותבלינים. בדרך כלל מבשלים אותו על אש נמוכה או על גבי הכיריים. את המרכיבים מבשלים בדרך כלל בסיר ואז מוסיפים לתבשיל יחד עם קצת נוזלים.

עם זאת בשנים האחרונות קיימים גם לא מעט תבשילים מעולים צמחוניים ואפילו טבעוניים. כך שכל אחד יכול להכין בעצמו את התבשיל המושלם עבורו ועבור בני משפחתו.

תבשילים ביתיים

אם גם אתם רוצים להתחמם עם תבשיל מפנק בימי החורף הקרים, תוכלו למצוא לא מעט מתכונים שמציעים תבשלים נהדרים. כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להיכנס לגוגל לרשום תבשילים ביתיים ומיד יופיעו בפניכם אתרים עם שמציעים שפע מתכונים של תבשילים בדרגות קושי שונות ובטעמים שונים. תוכלו למצוא שם תבשילי קדירה, תבשילי עוף, תבשילי דגים או בקר לצד תבשילים טבעוניים או תבשילים חלביים או צמחוניים. בחלק מהאתרים יופיעו סרטונים ותמונות שיסייעו לכם בעת ההכנה.

בנוסף, תבשילים תוצרת בית הם דרך טובה לנצל את כל השאריות של החומרים והתבלינים ממאכלים אחרים. אפשר להכין אותם מראש ולשמור במקרר או במקפיא, כך שתוכלו להכין אותם כשיגיע הזמן.

למה אנחנו כל כך אוהבים תבשילים?

הסיבה לכך שאנחנו כל כך אוהבים תבשילים כי תבשילים מזכירים לנו את הבית, את הילדות, את הריחות והזיכרונות שלנו בתור ילדים. כל מבוגר זוכר את התבשיל שאמא, סבתא, או השכנה שלו היכנסו – את הריחות החזקים והטעימים.

בנוסף, תבשיל הוא מנה שמכילה הכל – גם חלבון, גם ירקות וגם פחמימות, היא מנחמת, חמימה וטעימה והיא מושלמת לימים גשומים וקרים. לכן כל אחד שקצת קר לו או שהוא טיפה עצוב ימצא נחמה בתבשיל ביתי אשר חומם במשך לילה שלם על הגז.

קראו עוד>>>

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *