גבינת חלומי – איך אנחנו יכולים להשתמש בה?

גבינת חלומי

במדפי רשתות השיווק והמעדניות אנחנו יכולים למצוא, לא מעט גבינות בהן אנחנו יכולים להשתמש בצורות שונות. מדובר על גבינות שיכולות לשמש אותנו גם לצורך מריחה וגם לצרכים אחרים. מדובר על גבינות שחלקן מיוצרות בישראל ואחרות מיובאות מחו”ל. 

אחת הדוגמאות לכך היא גבינת חלומי. מדובר על גבינה חצי קשה, שלושים אחוז שומן, אשר מקורה בקפריסין והיא מיובאת לישראל או מיוצרת כאן במשקים מסוימים. ניתן למצוא אותה ברשתות שיווק, מעדניות וכן נעשה בה שימוש רב הן בבתי קפה ומסעדות.  זו אחת הגבינות האהובות ביותר על ישראלים. 

גבינת חלומי מזכירה במובנים מסוימים גבינת מוצרלה בזכות המרקם שלה, אך אפשר להשתמש בה באופנים שונים. במהלך השנים נוצרו צורות שונות בעזרתן נעשה שימוש בגבינה זו, ואפשר למצוא מתכונים רבים אשר אפשר להשתמש בהם לשם כך. מאחר וניתן לרכוש גבינת חלומי ברשתות שיווק ומעדניות שונות, אזי שהשימוש בה יכול להתבצע גם בבית ובכל מקום אחר. 

כיצד אפשר להשתמש בגבינת חלומי?

בשביל להשתמש בגבינת חלומי בצורה טובה, כל מה שאנחנו צריכים זה להחליט מה בדיוק נרצה לעשות איתה. להבדיל מגבינות אחרות, אזי שהדרך הטובה ביותר להשתמש בה היא באמצעות טיגון. ניתן לטגן אותה עם מעט שמן, כך שתישרף מעט ואז אפשר לשים אותה בכריך. 

ניתן גם לשים את הגבינה בתוך סלט או בתוך חביתה ובמאכלים אחרים, לפי בחירה. בצורה כזו הגבינה משתלבת עם שאר הפרטים והטעמים, ומעניקים גם מרקם נוסף לטעם. מאחר ומדובר בגבינה חצי קשה, כמעט בלתי אפשרי להשתמש בה למריחה אלא אם ממיסים אותה ואז ניתן למרוח אותה על גבי לחמים ומאפים אחרים, כמו היתה גבינה לבנה לכל דבר.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלית ברוך

גלית ברוך

גלית ברוך היא בלוגרית, מרצה ומארגנת סדנאות בתחום הסטיילינג וההעצמה נשית. את כל הנושאים על בריאות, צרכנות ופנאי, עיצוב הבית, משפחה וזוגיות גלית מביאה במאמריה והרצאותיה עבור קהל הנשים שרוצות לקבל מידע והשראה לדברים חדשים ומעניינים בתחום.

השארת תגובה